AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Rada Manojlović često ističe da je veliki pobornik prirodnog izgleda, te da nema nameru da se podvrgne bilo kojoj estetskoj intervenciji.

- Ja i kada se skinem imam šta da pokažem - rekla je kroz smeh Rada, a na pitanje da zašto ne stavi silikone, kako su je nagovarale mnoge koleginice, pevačica kaže da za sada nije pristalica toga.

- One se mnogo brinu za mene. Šalim se. Lepota je u oku posmatrača. Kada gledaš nekog vidiš šta bi mu promenio. Ali ja sam sebi ovakva dobra. Silikonima bih poremetila ovu savšrenost. (smeh). Poremetila bih ovo što mi je već dato. Ako to krene da visi, spada, da tu nešto ne valja, onda ćemo da popravljamo. Sada ne - kaže pevačica.

Foto: Instagram.com/_harisberkovic

Iako se mnoge njene kolege žale da ih je finansijski pogodila pandemija jer više od godinu dana nisu imali prihode, pevačica kaže da nije sedela i kukala nad svojom sudbinom.

- Drugačije razmišljam o šteku novca. Ja živim dugačije, ne razmišljam o sutrašnjem danu jer sam optimista - rekla je ranije Rada i otkrila kako joj je u vezis a Harisom:

- Ja nisam inadžija i nikad ne radim nešto što nije racionalno. U vezi nemamo rasprave i svađe. Jedino se svađamo oko filmova, verujte mi, tu jedino nemamo isti ukus. Našli smo se i ne bih mogla da funkcionišem u ovoj vezi pet godina da imam turbulencije. Meni treba mir i nežnost, a ne svađa i ljubomora.

Rada je već godinama u srećnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, koji na društvenoj mreži Instagram često zna da objavi fotografije na kojima pokazuje izvajano telo. Međutim, takve objave pevačice ne smetaju.

- Ne, uopšte. Mora da se vidi ta raskoš (smeh). Zašto da ne. On ima šta da pokaže - rekla je Rada za Pink M.

Autor: M.M.

#Radmila Rada Manojlović