AKTUELNO

Voditeljka emisije ''Svitanje'', koja se emituje na TV Pink, posle stresnog perioda koji je preživela tokom razvoda, otkriva da ne beži od drugog braka.

Lepa voditeljka TV Pink, Dajana Paunović pre nekoliko meseci postala je deo ružičastog jata. Ona je jedna od voditeljki emisije ''Svitanje'', a kako kaže za Pink.rs na svoj novi poslovni angažman je veoma ponosna, dok se njene životne navike nisu mnogo promenile.

Iskrena da budem apsolutno isti kvalitet života živim kao i pre. Sada samo imam obavezu više. ''Svitanje'', forma jutarnjeg programa je nešto što sam oduvek priželjkivala. Uživam u toj formi emisije, okruženju, ambijentu... Apsolutno sam zadovoljna kako sve teče - kaže Dajana za Pink.rs i dodaje da veoma poštuje rad iskusnijih kolega sa TV Pink.

Foto: Instagram

Poštujem mišljenje i rad naših urednika, uvek oberučke prihvatim njihov savet. Naravno poštujem i rad Jovane i Srđana kao i mojih dragih koleginica sa "Svitanja". Svi ljudi iz naše kompanije koji se bave informativom su za svako poštovanje. To su velika imena i njihov dosadašnji rad dovoljno govori o tome.

Dajanin sin Dušan ponosan je na mamu i jedva čeka da je gleda na malom ekranu, a voditeljka nam je otkrila da njen naslednik s nestrpljenjem iščekuje dan kada će ga mama povesti sa sobom na posao.

Foto: Instagram

Dušan je oduševljen, čak me i crta kako vodim jutarnji program, prošli vikend se probudio u cik zore da krene sa mnom na posao, pa sam mu objasnila da je ipak prerano da bi on krenuo. Pustim ponekad snimak, pa odgledamo zajedno. On zna gde mu mama radi i sa nestrpljenjem čeka dan kad ću da ga povedem sa sobom.

Voditeljka emisije ''Svitanje'' posle stresnog perioda koji je preživela zbog razvoda otkriva da ne beži od drugog braka, ukoliko nađe idealnog partnera.

Sve što priželjkujem se i ostvaruje polako. Trenutno ne razmišljam o novoj ljubavi, to mi je za sada na poslednjem mestu. Mnogo drugih stvari me trenutno više interesuje i okupira moju pažnju. Naravno da ne bežim od braka, kada se to desi sigurna sam da neću moći da sakrijem - rekla je Dajana i otkrila da njen sin s nestrpljenjem iščekuje dan kada će dobiti brata ili sestru.

Foto: Pink.rs

Naravno da priželjkujem da ponovo zatrudnim. Dušan stalno pita kad ću da mu rodim brata i sestru i već im je smislio i imena. Kako stvari za sada stoje malo će pričekati na to. Ne žurim apsolutno nigde i dok do toga ne dođe uživamo u svakom našem danu.

Pored voditeljstva, Dajana se okušala i u muzičkim vodama, međutim, kako kaže, sada je njena pevačka karijera prošlost, a estrada je ne zanima.

Foto: Instagram

Apsolutno ne pratim ničiji rad sa estrade, to odavno nije sfera mog interesovanja, a i kada radite odgovoran posao kao što je moj, verujte mi da teško da možete i da postignete da propratite sve usputne stvari. Svako ima pravo da se bavi i oproba u onome što želi. Svakom želim svu sreću i uspešan rad. U nekom narednom periodu je moj odabir definitivno voditeljstvo. Možda nekad u budućnosti i snimim neki singl, ali to će biti samo iz razloga što je muzika sastavni deo mene i moje porodice. Ne da bih tezgarila - kaže voditeljka.

Ona važi za jedno od najlepših TV lica, a jedna je od retkih poznatih dama koja na sebi nije imala nijednu estetsku intervenciju.

Foto: Printscreen Instagram

Nisam pristalica nikakvih korekcija na licu i telu, osim u nužnim (zdravstvenim) slučajevima. Smatram da treba dostojanstveno stariti i ponosno nositi svaku svoju boru. Ne možete da zaustavite proces starenja, više mi bude smešno kada vidim neke žene koje uzaludno to pokušavaju. S velikim ponosom gledam svoju majku koja je besprekorna žena, bez ikakvih estetskih korekcija na licu i telu. Dostojanstveno nosim svoje godine u svakom smislu. Pogledajte svetske žene koje izgledaju predivno bez estetskih korekcija i zatezanja… Selma Hajek je izjavila da ni botoks nikada nije koristila koji je postao svakodnevnica… Apsolutno ništa ne bih menjala na sebi.

Autor: M. Krasić

#Brak

#Brat

#Dajana Paunović

#Emisija Svitanje

#Pink

#Razvod

#Trudnoća

#sestra

#sin

#voditeljka

'