AKTUELNO

Izgubili kontrolu!

Večerašnji gosti emisije "Narod pita", Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić i dalje pokušavaju da se odbrane od napada publike i tviteraša. Sledeći poziv je bio od strane Marijane iz Novog Sada.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki pozdrav svima,ja ću se obraćati na Vi. Ako je to stvar kulture onda ću ja na vi. Ovde se zatvaraju kapije beogradske, možete doći ovde mada imamo i mi puno jakih momaka. Ja neću doći u Beograd dok vi ne odete, iskreno bojim se. Tresem se od silnog kriminala. Inače ovo je sada emisija Narod pita, mi treba da pričamo, ne treba da se poklapamo. Oni su divan par, mislim da su zaslužili jedno drugo, Jovana se trudila i mislim da joj se ispunila želja. Ona zna dobro da izmanipuliše. Mislim da nisu imali pritisak koliko pričaju, kako su drugi prolazili drugi oni su ništa. Stefanovi prijatelji nisu hteli da iznose mišljenje. Da se razumemo, niko mi nije favorit, najgora mi je bila Zadruga. Kažete kako je Nadica pobedila, da li žete ostati u kontaktu sa Matorom, pošto je ona ipak njoj uputila podršku. Pošto znamo kako se vi i vaš otac ponašate kad neko ne deli mišljenje sa vama.
Sutra se viđam sa Matorom tako da možete ispratiti - odgovorio je Stefan kratko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što želite da pitate oca mog ili Stefanovog pitajte njih, a ne nas to nije tema - odbrusila je Jovana.
Miljani je zamerila za to što se kune zašto ne vidi sebe? - pitala je gledateljka.
Ja sam zamerila što kune, a ne da se kune sama. Klela je Stefanovu mamu i to je nešto najodvratnije što sam čula. Sledeći put bih još gore odreagovala - rekla je Jovana.
Zašto ne komentarišete Kristijana, ružno je govorio o vama, jel to zato što ne smete? - upitala je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije rekao da sam bolesnica, da imam šifru, da treba da idem na psihijatriju. Te stvari jesu za tužbu, ja ne reagujem na mišljenje nego na napade. Samo na ono što vređa moj ugled, a to nema veze sa komentarima - odgovorila je misica.
Da li ste možda Kiji poslali čizmice? - nastavila je gledateljka.
Ja sam dobila od Nadice a ne od Kije, padao je sneg pa je ona odličila da jedan par dan meni. Sada mi je jasno čiji ste fan. Vi se odajete nesvesno. Vama su otvoreni prozori ali vama je promaja u glavi - odbrusila je Ljubisavljevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Vređali ste Kristijana takođe kao i mnoge druge ljude, vređali ste i bolesnu decu, ali sebi u bradu - nastavila je gledateljka.
Ne se*ite molim vas - poludeo je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga