AKTUELNO

Urnisao je komentarima.

Filip Car je napustio studio urlajući, ali ga je sledeća gledateljka zamolila da se vrati, pa je on nastavio da drami, a onda se i obratila.

Mina, nemoj da si tužna, lepotice. To se dešava i u braku. Treba da se volite i da se slažete. Ovo što se govori, ne slušajte. Filipe, reci mi, odakle je tvoja mama?
Odrasla je u Novoj Gradišci, u Osijek je išla na fakultet - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda smo zemljaci. Mina je divno stvorenje. Ti spusti loptu, spustiće i ona. A kritike sa strane, to vas nigde neće dovesti - nastavila je gledateljka.
Ja sam prošao te stvari, i onda hoću da probijem, da dokažem svakom, i onda me gledaju ovde... Sto pedeset hiljada Mina, ne može biti kao jedna Milica! Ali ja sam opet i tu, kao mama će istrpeti, da sačeka, i onda ja tri dana nespavanja, ona tužna, kočim mozak. Digni Filipe sidro, kupaj se u moru sa društvom! - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, gledaj sebe, mani ono što je bilo. Nemoj da plačeš ljubavi! Sve će to proći, svaka briga prođe. Mislim da se on boji Milice majke, šta će mu reći. Ako je ljubav jaka, to mora da se spoji - tešila ju je gledateljka.
Kaže ona da se kaje, ali... Zna narod da sam ja budaletina obična. Treba da iskuliram i da klimam glavom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita