AKTUELNO

Otkrila zbog čega je došlo do žestoke rasprave tokom žurke na imanju.

Milica Kemez govorila je u emisiji ''Amidži šou'' o aktulenim temama koje je prate nakon završetka ''Zadruge 4''. Naime, ona je najpre progovorila o pomoći koju joj je4 ponudila Zorica Marković, zatim o odnosu sa Mišelom Gvozdenivićem nakon rijalitija, a otkrila je i zbog čega je došlo do svađe sa Borom Santanom tokom žurke.

- Još se nisam videla sa Zoricom. Ne volim tuđu pomoć, niti mi je tako iko pomogao. Po mene niko ne bi došao da Bora nije ubedio Mirelu. Svakako sam ja Zorici prezahvalna na podršci i na tome što je uvek tu za mene - otkrila je Milica, a o tome da li će ostati u kontaltu sa Mišelom poručila je:

Foto: TV Pink Printscreen

- Juče smo se nakratko čuli. Naravno da ću nastaviti druženje sa Mišelom, om je meni gotivan, ja njega volim, on mi je okej - rekla je Kemezova, pa se osvrnula na plan koji je imala sa sestrom Mirelom i Borom, a progovorila je i o svađi sa njim.

- Dabogda svi tako koristili momke. Ubeđivala sam sestru da krene sa nama, hteli smo nas troje da dođemo zajedno i da napravimo bum, htela je, pa nije, ona je odustala, on se naljutio, otišao. Ja sam došla sama na žurku, posle sam ga iskulirala, on se naljutio i posle smo bili zajedno u društvu - otkriva Milica.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: M.K.