AKTUELNO

Veliki uspeh popularnog pevača!

Pinkova zvezda Sloba Radanović ove večeri promovisao je svoj album prvenac, koji simbolično nosi naziv "Momak iz provincije". Popularni pevač poklonio je svojoj vernoj publici osam novih pesama, kao i pet bonus singlova, a nakon što su se zvanice sjatile na njegov gala parti, Sloba se obratio svim okupljenima:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nisam osećao potrebu da treba da izdam CD u početku, mislim da je baš sada pravi trenutak. Nakupilo se tu lepih pesmica, ja sam radio tri pesme kompletne, naravno uz pomoć Raleta Ratkovića. Ostale pesme su radili moji saradnici. Ovo je najbolji mogući trenutak za album - ispričao je Sloba voditeljki Bojani Lazić, a potom priznao da mu je pesma "Momak iz provincije", po kojoj je album dobio ime, "lična karta".
To je nekako ostavilo pečat na ceo taj projekat, pronašao sam se u pesmi. Stalno sam se borio za sebe da me neko čuje, od starta svoje karijere, mislim da sam sada postigao ono što sam želeo od starta svoje karijere - došao sam do toga da mogu da snimim svoj album i hteo sam da mu dam ime koje će ostati upečatljivo, po nekoj mojoj priči.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Radanović je takođe iskoristio priliku da se zahvali i svima koji su ga podržali na putu ka uspehu.

Hvala saradnicima koji su učestvovali sa mnom na ovom projektu, hvala prijateljima, svima vama koji ste me podržavali u dosadašnjoj karijeri. Mnogo mi je drago što vas vidim tu sve, svako ko je trebalo da bude tu večeras, došao je. Ulepšali ste mi veče, puno mi je srce. Jedva čekam da vidim šta smo vam pripremili, mnogo truda i emocija je uloženo u sve to... Malo para (smeh), malo više, ali dobro. Ovo sam pravio od srca, kao i sve, za svoju publiku i sve ljude. Ne žalim ni jednog centa koji sam uložio u bilo šta do sada, ulagaću zauvek u svoje pesme, to je nešto što će da ostane posle mene - pričao je Sloba, kog je ponosno slušala majka Draginja, koja je bila na ivici suza.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Slobi su, pored majke, podršku pružili verenica Jelena Đuričanin, na prvom mestu, ali i brojne zvanice - Bora Santana, Aca Živanović, Joca Stefanović, Damir Handanović, Dejan Palić Makarona, Milena Ćeranić, Ćemo, Dejan Matić, Andrija Jo, Dejan Palić Makarona, Dušica Grabović i mnogi drugi...

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosaljević

Radanović je potom svoj uspeh proslavio sa najbližim prijateljima i saradnicima uz šampanjac, a nazdravio je i sa svojom dragom, sa kojom je pred našim fotoreporterom razmenjivala poljupce.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Da veče bude zaista spektakularno, pobrinuli su se sinhroni plesači, koji su izveli pravi performans u bazenu, a potom je usledio i veličanstveni vatromet.

Video: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: P. R., D. T.