AKTUELNO

Iskreno o svumu kroz šta je prošla proteklin 10 meseci!

Bivša zadrugarka, koja se u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'', istakla po britkom jeziku, talentu i temperamentu, kroz 10 meseci pokazala je svoje vrline, ali i mane. Ljubavne turbulencije Paule Hublin nikoga nisu ostavljale ravnodušnim, a ona se sada pojavila na glamuroznoj žurki povodom završetka ''Zadruge 4'' i svojim stajlingom ostavila sve bez daha.

U intervjuu za Pink.rs, Paula je otvoruila dušu i otkrila šta sebi nikako ne može da oprosti, kako je njen tata podneo sve i da li bi se ponovo oprobala u rijalitiju.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Slegli su se utisci, nisam ništa spavala otkad sam došla. Ali to me ne ometa. Zadovoljna sam sa svime što sam postigla ovde, tako da meni je top.

Kako je prošao susret sa tatom?

Na početku je bilo malo tenzično, ali spustio je loptu, zezamo se, družimo se. Normalno pričamo, pokušavamo balansirati njegove odluke i moje odluke.

Šta mu je najviše zasmetalo?

Veza sa Franom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Da li si se čula sa Franom i u kakvom ste sad odnosu?

Videli smo se danas ovde, nismo u odnosu.

Kako komentarišeš Franovu izjavu da si imala seks sa Čorbom i Nikolom Đorđević ispod pokrivača?

Nije istina. To za Čorbu se priča već mesecima, demantovali smo to. A to sa Nikolom ne da nije bio seks, nego se nismo pipnuli u životu. Ne da mi se svađati i objašnjavati nikom ništa.

Zbog čega se najviše kaješ?

Zbom Tome Panića.

Kako si zadovoljna pobednicom?

Očekivala sam. Želela sam da bude Milica ili Fran, ali eto i Nadica je zaslužila, ona je specifična žena kakvu ja u životu nisam upoznala.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kakvi su ti planovi po pitanu muzičke karijere i života na relaciji Beograd-Zagreb?

Čekam Vuka Moba, da popričamo, jer planiram sa njim raditi. On je prvi prepoznao moje talente. Kad se slegne sve biće svašta.

Kako komentarišeš pomirenje Tare i Ša?

Odvratno.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Misliš li da je između Maje i Janjuša definitivno kraj budući da su se Taki i Marko sukobili na superfinalu?

S razlogom su se sukobili, samo što Janjuš nije trebao tako nastupiti prema Takiju, ipak treba imati poštovanja, stariji je od njega, a i Majin je otac.

Da li bi se ponovo oprobala u ulozi rijaliti igrača?

Ne! Nikada! Nisam se pokajala što sam ušla, kad bih opet birala opet bih ušla, i verujem da bih opet isto napravila, ali bez Tome - zaključila je Paula Hublin za Pink.rs.

Autor: M.M.

#Paula Hublin