AKTUELNO

Iznela svoje iskreno mišljenje!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gošća Tijane Price i Bojane Lazić bila je prošlogodišnja pobednica "Zadruge" Iva Grgurić. Ona je protekle noći bila na bini sa Milicom Kemez i Nadicom Zeljković, a pobednici je predala titulu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom je Iva istakla da joj je drago što je Nadica pobedila, ali i otkrila kako gleda na Milicu.

Čast mi je što sam titulu predala Nadici. Ja sam mislila da će možda pobediti Fran ili Paula, ali drago mi je da je Nadica ta. Borila se za prave vrednosti. Kada sam ja bila, nije bilo gledalaca, bila je korona, potpuno je drugačije, a meni nije bilo u malom mozgu da ću pobediti. Verovatno ni Nadica nije očekivala. Čak se i kod Nadice i kod mene video na licu šok, a ja sam mislila da će od njih dve pobediti Milica Kemez. Ali drago mi je da su ćerka i majka ponele titulu pobednice "Zadruge". To je moderan "Survivor", ogoliš se skroz pred nacijom, pokažeš svoje pravo lice. Životna škola - rekla je Iva.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Milica je ove godine bila dobra, dodirnula je srca naroda, ljudi nisu bili slabi na nju u Zadruzi 3, ali sada je dotakla srca i ona njena ispovest kod Drveta je dirnula naciju i glasali su za nju. Ja koliko sam videla, ona je rekla da nije imala gde da ide. Mi nismo imale lep odnos, krivo mi je kada znam da neko nema gde da ode, čak je i mene dirnula. I drago mi je da je dobila kuću - istakla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.