AKTUELNO

Ovo ju je zabolelo!

Tara Simov je u večerašnjoj emisiji "Finale - Izbacivanje" otkrila i šta misli o promenama koje su se dogodile kod Nenada Aleksića Ša u proteklom periodu i izjavama da i dalje voli svoju bivšu suprugu Ivanu.

Da li misliš da Ša pati za Ivanom? - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam svoje mišljenje, ali se trudim da ga ne iznosim. Mene je narod osudio kada sam mu rekla da ne vređa suprugu, da ne može ništa da joj ne da... On je digao Janjuša kao svedoka da mu je rekao da kada smo išli zajedno na "Magazin In" da mu je rekao da voli svoju surpugu. To je razumljivo, ali boli. Ne prihvatam da si u vezi sa mnom, a da voliš nekog drugog. Ja sam osuđivala sve pre, Maju, Lunu, Ivu... Šta god da kažem, biće pogrešno... Jako je bilo ružno ono što je uradio sa ogledalom. Ja sam iskrena, poznata sam po iskrenosti. Mislim da on pokušava da se pere pred kraj, sve ga je poljuljalo. On sve misli da je napolju haos i da je bolje da se prebaci na drugu priču. Stvari koje radi su neiskrene i ružne. On nije svestan da se ogrešio od mene. On pričao kao da li sam ja zaslužila da on popriča sa mnom. Druže, da li si ti zaslužio da ja pričam sa tobom? Moja jedina greška je što sam izlazila puno. Ali ja sam tatin sin, nisam mamina ćerka... Imam mnogo drugova. Rekla sam, neka sad živi sa tim. Svakako će on da sedne sa svima njima - istakla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

On je previše samouveren, ima previsoko mišljenje o sebi, to imam i ja. On je totalno druga osoba od one koja mi se svidela - rekla je Tara.
Kakve ste sve planove imali, pričali ste o karijeri, bebi? - pitala je Dušica.
Naši planovi jesu bili da izađemo, da vidimo šta ćemo, gde ćemo, da krenemo zajedno da živimo. BIlo je u slučaju ako se razvede napolju, da nađem ja neki stančić, da on malo provede vreme sa svojima, pa ćemo mi lako. Međutim razvod se desio u Zadruzi. Ali me je upropastio sa onim ključevima, karticama što je rekao da uzmem. Ja sam mu rekla da to nije normalno, da imam tatu, kuću, stan... Nisu me sa ulici pokupili. Zarađujem od malena. On je pričao da se plaši i da je jedini način da prihvati da ću da idem da odem kod njega u stan - otkrila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.