AKTUELNO

Tenzije rastu!

Sinoćno dešavanja u Zadruzi obeležila je još jedna finalna emisija, a dva zadrugara napustila su zauvek Belu kuću i to samo dva dana pred superfinale. Emisija "Finale - Izbacivanje" je počela, a voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je ugostila bivše zadrugare Natašu Radan i Lazara Čolića Zolu. Zola je otkrio kakava su mu osećanja prema bivšoj devojci Miljani Kulić, ali i kako gleda na njeno druženje sa Mišelom Gvozdenovićem.

Nataša Radan otkrila je da li se čula sa Anđelom Rankovićem i u kakvoj je odnosu sa bivšom zadrugarkom Sanjom Stanković. Takođe je i komentarisala vezu Sanje i Jovane Tomić Matore, za koju misli da je povređena i da i dalje ima osećanja prema Stankovićevoj.

Napravljen je prvi presek, a voditelj Darko Tansijević ušao je u Belu kuću i okupio zadrugare jer došlo je vreme da jedan od njih zauvek napusti takmičenje. On je prozvao četiri zadrugara da ustanu, Aleksandru Nikolić, Filipa Cara, Boru Santanu i Mišela Gvozdenovića. Miljana Kulić završila je u suzama jer se njenom miljeniku, Mišelu klatila stolica za opstanak. Darko je sopšti zadrugarima da su gledaoci doneli odluku i da Bora Santana napušta Zadrugu, sa osvojenim 21. mestom. Milica Kemez završila je u suzama, a zadrugari su je jedva smirili.

Voditeljka Dušica Jakovljević dočekala je Boru Santanu u studiju nakon njegovog napuštanja Bele kuće, a on nije mogao da sakrije koliko je razočaran svojim plasmanom. On je priznao svoje greške, a u jednom momtu je čak i zaplakao zbog bivše devojke Milice Kemez.

Za mene je ova Zadruga 4 najveći poraz, izbrisao bih je. Ne mogu da verujem da sam ovako obrukao sebe. 4 godine sam gradio neki put, ovo je moj pečat - komentarisao je Bora.

Napravljen je joše jedan presek, a voditelj Darko Tanasijević vratio se u Belu kuću kako bi saopštio zadrugarima ko je od njih imao najmanje sms glasova. Mina Vrbaški, Sandra Rešić, Fran Pujas i Paula Hublin bili su ugroćena četvorka u ovom krugu. Tenzije su rasle, a Darko Tanasijevič je saopštio da takmičenje napušta Sandra Rešić.

Nakon ispadanja Sandra Rešić upitila se ka studiju, a voditeljka Dušica Jakovljević je sačekla sa svojim gostima Lazarom Čolićem Zolom, Natašom Radan i Borom Santanom, koji je ispao u prethodnom preseku. Sandra je odmah oplela po bivšim cimerima i objasnila koliko se kaje zbog odnosa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Najemotivniji trenutak večeriji je kada je Sandra prišla da se pozdravi sa svojom mamom koja je došla u studio da je sačeka, nešto kasnije te večeri otkrila je da je došao i njen dečko, a u Zadruzi danima u nazad se spekulisalo da je on okončao njihov ljubavni odnos.

Lepi Mića organizovao je "Igru istine" kako bi zadrugari rasčistili nedovršene priče i nesuglasice među njima. Milica Kemez i Aleksandra Nikolić zaratile su i njihovo prijateljstvo je puklo, a Stefan Karić dodao je ulje na vatru tako što je podsetio Milicu koliko je vređala Lepog Miću, kog smatra jedinim prijateljem.

Kariću, meni je providno ovo što sad radiš, podsećaš gledaoce da sam ja psovala Miću, potenciraš moje greške, a ne govoriš svojoj devojci - uvredila se Milica.
Ne možeš sebe uporediti sa Jovanom nikako - besneo je Stefan.

A onda je usledeio pravi šok jer je Marko Đedović otkrio da mu se Ermina Pašović poverila da je lično od Bore Santane čula kako se hvalio da je bio sa Miličinom sestrom Mirelom.

Autor: A.N.

#Zadruga