AKTUELNO

Svako je imao po nešto da joj zameri!

Protekle noći organizovano je još jedno "Izbacivanje" u "Zadruzi" u sklopu finalne nedelje, a ostalo je samo dva dana do momenta kada ćemo saznati ko će biti pobednik ove četvrte sezone, koja će ostati upamćena po mnogo čemu. "Zadrugu" su sinoć napustili Milan Janković Čorba i Sanja Stanković, koja je u studiju u razgovoru sa Dušicom Jakovljević istakla da se plaši šta će joj majka i prijatelji reći povodom svega što je uradila u rijalitiju, a čini se da se najviše plašila zbog svega što je imala sa Filipom Carom.

Foto: TV Pink Printscreen

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Sanjom, kako bismo saznali da li je razgovarala sa majkom i prijateljima o njenom učešću u ovoj sezoni "Zadruge", a ona nam je otkrila da uopšte nije spavala i priznala da se upravo nalazi u frizerskom salonu gde je, kako sama kaže, otišla na "remont".

Jao, oka nisam sklopila! Sad sam kod frizera na remontu (smeh) - počinje Sanja i otkriva šta se sve dešavalo kada je došla kući i sela da razgovara sa majkom:
Da, baš sam se uplašila susreta sa njom. Ali, pozitivno sam se iznenadila. Za sada je sve super. Možda čeka da se sve slegne, pada mi zameri (smeh). Jako smo se poželele jedna druge, naš susret je bio jako emotivan i pun suza. Inače, dosta lepih vesti me je sačekalo i lepih komentara od ljudi - kaže Sanja.

Foto: Instagram.com

Mi smo Sanju upitali konkretno da li joj je majka rekla nešto o njenom odnosu sa Filipom Carem.

Čeka da se malo slegne sve, pada mi kaže šta ima. Ali zamerila mi je onaj odnos u toaletu i pokazala slike šta je radio. Drugari su mi zamerili njega i govorili mi šta mi je radio iza leđa. Svi mi zameraju njega, da mi nije trebao, da sam pokazala koliko sam dobar čovek, koliko sam draga i mila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo mogli a da ne pitamo Sanju da li su joj njeni najbliži rekli nešto o odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, njenom bivšom devojkom sa kojom je imala burne svađe u mesecima iza nas.

Govorili su mi koliko je Matora bila odvratna prema meni i koliko mi je radila o glavi iza leđa. Nisu imali baš lepe reči za taj odnos. Nisu je vređali niti bilo šta tome slično, ali nisu imali reči hvale za nju i ceo naš odnos u "Zadruzi 4" - zaključila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.