AKTUELNO

Dok je pevala i igrala na bini, niko nije mogao ni da sanja da poznata pop pevačica ima ozbiljan problem.

Šarmantna pop pevačica iz Splita Danijela Martinović poznata je po svojim veselim pesmama i uvek energičnim nastupima, međutim, malo ko je znao da se već nekoliko godina unazad suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima koji su joj u velikoj poremetili svakodnevnicu.

Prvi napad vertiga, snažnog poremećaja orjentacije u prostoru, imala je pre više od tri godine, a čim je ispričala prijateljici kako se oseća, ona ju je ubedila da istog momenta poseti lekare koji su je, nakon pregleda, zadržali u bolnici.

Prvi napad vertiga imala sam pre godinu dana i tri meseca - pričala je Danijela svojevremeno i objasnila kako se osećala u tom trenutku:

- To se nekako saniralo i nekako sam nastavila normalno da živim sve do trenutka kada me je u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve to dogodilo se dok sam bila sama kod kuće, a u prvom se trenutku nisam mogla da se setim koga bih mogla da pozovem. Ovo je vreme kada su svi na godišnjim odmorima, isključenih mobilnih telefona. Jako mi se vrtelo, imala sam osećaj kao da sve pliva oko mene. Kada se to mrvicu smirilo, setila sam se jedne prijateljice koja ove vruće dane provodi u Zagrebu. Kada sam je nazvala i rekla joj kako se osećam, istog mi je trenutka rekla da ne smemo čekati i da moramo požuriti do bolnice - ispričala je Danijela, koju su neurolozi zadržali u bolnici.

Ona je u bolničkoj postelji provela skoro tri dana, nakon čega je uspela da zamoli doktore da joj daju otpusnu listu kako bi otišla na unapred zakazani koncert gde je, prema sopstvenom priznanju, jedva stajala na nogama. Međutim, kolege iz benda i publika su joj dali neverovatnu snagu, pa je koncert uspešno privela kraju, a posle toga veću pažnju posvetila je svom zdravlju i načinu života, zbog čega ovakve napade nema često.

Pink.rs

#Bolest

#Danijela Martinović

#pevačica

'