AKTUELNO

Bila jedna od najatraktivnijih pevačica, a onda je odlučila da odustane od muzičke karijere.

Kada se 2012 godine pojavila na našoj muzičkoj sceni  sa albumom "Pali mali" u izdanju City Recordsa pevačici  Tamari Filipović  vrsni poznavaoci estrade predviđali su blistavu karijeru, a onda je ona nakon samo par godina odlučila da napusti estradu. Iako je posle toga snimala još nekoliko pesama kao i duet "Prošlo me je sve" sa reperom Ivanom Ivanovićem Đusom Tamara kao da je ovom numerom najavila svoj odlazak sa estradnog neba.

Foto: YouTube screenshot

Onog trenutka kada je napustila estradu Tamara je odlučila da pokrene privatni biznis. Ona je otvorila salon lepote na Novom Beogradu u kojem sređuje brojne poznate lepotice, među kojima je i njena kuma Marija Lazić. Tamara se sada bavi nadogradnjom trepavica i japanskim iscrtavanjem obrva, a njenim uslugama zadovoljni su svi, a posebno njena kuma, koja ju je i i javno ishvalila na Fejsbuku.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Podsećanja radi, svi koji prate estradna dešavanja znaju da se lepa Tamara ostvarila u poslovnoj karijeri na nekadašnjem Univerzitetu "Megartend" jer je bila šefica kabineta profesora Miće Jovanovića, vodila je "Mega šou" na tadašnjoj Televiziji "Metropolis", u kojoj je pored voditeljskog imala i pevački zadatak, kao i na koncertu "Volim devedesete" u "Beogradskoj areni" gde je pevala hitove nekadašnje grupe Dak.

Foto: Facebook

Nakon toga usledila je ljubav, pa je nekadašnja pevačica na Kipru 2016 godine izgovorila sudbonosno da svom izabraniku Zoranu Radovanoviću, čije je prezime uzela. Njenoj sreći kumovala je niko drugi do voditeljka Marija Lazić sa kojom je novopečena kozmetičarka dugogodišnja drugarica.

Pink.rs

#Tamara Filipović

#pevačica

'