AKTUELNO

Rekla sve što misli!

U toku je emisija "Finale - Izbacivanje" koju vodi Dušica Jakovljević. Njoj su gosti u studiju Nikola Đorđević, Kristina Spalević i Ermina Pašović:

Nakon priloga na kojem su se Fran Pujas i Paula Hublin svađali oko toga ko je veća drukara, Dušicu je zanimalo šta ko je veća takozvana "drukara" u Zadruzi od njih dvoje:

Ja moram da kažem da Paula baš čuva tajnu, a Fran je ona koji prati sve, a onda ode kod Đedovića i sve mu ispriča. Najveća drukara sam bila ja - rekla je Ermina.
Paula nije takva, ona baš čuva tajne, a Fran je više spreman da izda - dodala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

On je jako blizak sa Đedovićem i to je sve jasno. Njih dvoje se za stolom izna*ušavaju, a u krevetu se maze. Meni je fascinantno da on sve što se desi sa Paulom trči i priča Đedoviću, a onda ode kod nje i govori joj da je voli - govorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa njima, Paula nije takva, ali Fran jeste. Na njega čovek ne može da se osloni - doda je Nikola.
A vidite da su Ša i Fran bliski, njih dvojica se baš druže - rekla je Dušica.
Pa sličan se sličnom radije. Ša isto kao Fran samo kuka, treba mi ovo, treba mi ono, stalno to radi. Ja se divim Đedoviću kako ih trpi. Ja pored njih i slušam ih kako kukaju, ja se samo pokupim i odem. Oni su nesposobni u tim okolnostima. Ša je imao Đedovića koji mu je bio tu za sve, meni nije jasno kako on kuka za cigare a uzme najviše - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Dušicu je zanimalo šta misle kome će se Ša javiti, Tari Simov ili Ivani:

Jao meni to nije jasno uopšte šta on hoće, ako je već uradio ono za Taru nek joj se javi - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga