AKTUELNO

Knez ne krije koliko je ponosan na svoju ćerku!

Pevač Nenad Knežević Knez našao se na jednom prestoničkom događaju, pa je tom prilikom za kameru emisije "Premijera" pričao o svojim životnim iskustvima.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, kako se našao ispred zimskih pejzaža, Knežević je otkrio da li se bavi zimskim sportovima.

Nažalost, ne. Imao sam 1996. godine jedan ozbiljan udes kolima, i tad mi je doktor rekao: "Zaboravi na skijanje, imaš super motorne sanke, pa fino to uzmi i vozi, ali nemoj da staješ na skije" – otkriva pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

On se nedavno oprobao i u glumačkim vodama.

Uvek glumim sebe, to je jednostavno tako, prosto mi ne daju ulogu da ja probam da se nekako poistovetim sa tim likom. Interesantno je da sam ja počeo u tom pionirskom pozorištu u Titogradu, u dramskoj grupi Jagoša Markovića, koji je sada naš najveći pozorišni reditelj i mi smo tada išli na dečije festivale – rekao je Knez.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je njegova ćerka, Ksenija Knežević, članica popularne muzičke grupe "Hurricane", Knez je otkrio da li ga ona povremeno pita za neki savet.

Pita, da. I uglavnom prihvata to i oslanja se na te moje savete i iskustvo, definitivno. Pomalo je kritikujem, ali taman koliko treba – priča Knežević u emisiji "Premijera".

Foto: Instagram.com

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Nenad Knežević Knez