AKTUELNO

Kako tvrdi zadrugarkin otac, pokojna pevačica bila je veoma vezana za njegovu naslednicu.

Svakim danom na videlo izlaze novi detalji iz burne biografije Radomira Takija Marinkovića, oca zadrugarke Maje Marinković. On nikad nije krio da je veliki zavodnik i da su se žene bukvalno otimale za njega.

Majin otac je dugo bio u bliskom odnosu s pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin, koju je 2010. godine u stanu na Voždovcu ubio njen partner Filip Kapisoda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ksenija i Taki upoznali su se u gradu prilikom jednog od mnogobrojnih noćnih izlazaka 90-ih godina, dok pevačica još nije bila na vrhuncu popularnosti i dok se muškarci nisu otimali za nju. Pošto se Marinković tada, pored poslova sa obezbeđenjem, bavio i taksiranjem, vrlo brzo su se dogovorili da joj on bude na usluzi kao lični taksista, na koga može da se osloni kada se u ranim jutarnjim časovima vraća kući.

- Tačno je. Ja sam Kseniju Pajčin poznavao pre nego što je iko čuo u gradu za nju. Bila je divna devojka, i dan-danas žalim za njom, zbog toga što joj se desilo. Upoznao sam je u diskoteci "XL". Puna energije, obožavao sam je. Stalno smo izlazili i družili smo se, mnogo me je volela. Ja sam tad taksirao i svuda sam je vozio, ona tada još nije vozila automobil. Bila je strašno galantna. Živela je 200 na sat - prisetio se Taki pokojne drugarice.

Posebno mu je u sećanju ostao jedan slučajan susret u Budvi na moru.

Foto: Instagram.com

- Jedne godine smo se videli sasvim slučajno i na moru u Budvi, bila je tad tamo s jednim dečkom. Kad me je videla, zaletela se ka meni i počela da me grli i ljubi ko luda - dodaje Marinković.

Ksenija je bila vezana i za Takijevu mezimicu Maju, koja svojom burnom vezom sa Janjušem u rijalitiju "Zadruga" trenutno vedri i oblači.

- Ksendža je bila ista kao moja ćerka Maja, isti karakter, ponašanje sve. Ma, kopija preslikana. Stalno je kupovala neke čokoladice mojoj Maji, govorila da joj ponesem. Rekla joj je da će jednog dana biti velika zvezda, i to se trenutno dešava - završava Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.