AKTUELNO

Iskrena!

Nekadašnjeg PR-a fudbalskog kluba Partizan i suprugu golmana crvene zvezde Milana Borjana, Snežanu Borjan, ekipa emisije ''Premijera'' srela je na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom sa njom razgovarala o estetskoj hirurgiji i nadrilekarstvu.

Foto: TV Pink Printscreen

Isključiva preporuka, naravno CV od određenih doktora. Apsolutno mi nisu jasne te žene koje zbog niže cene, bez preporuke ili zbog lepe objave otišle da rade bilo šta - priča Snežana.

Snežana ne krije da podržava svaku promenu koja ženu čini srećnom, ali kako kaže, mnogo važnije od toga se krije u nama samima.

Žena treba da radi na sebi da bi bila pre svega zadovoljna, jer kada smo dobri sebi i zadovoljni, dobri smo i svom suprugu, detetu, familiji, prijateljima. Čovek može da promeni lični opis ako želi, ali mora da ima onu unutrašnju energiji, lični pečat, svoju autentičnost i sve ono zbog čega ga ljudi zapravo vole - zaključila je Borjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Priče o lepoti zamenila je sportskim i porodičnim temama o suprugu i odmorima.

Mi nemamo puno zajedničkih odmora. Jedan u decembru, i imali smo sad posle punih 5 godina jedan, jer je Milan završio obaveze u reprezentaciji, pa su ga pustili da provedemo 7 dana zajedno. On ima svoje obaveze, ali kad završi karijeru putovaćemo svi zajedno - priča Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naše dete to obožava i voli da provodi vreme sa roditljima zajedno. Najviše mu nedostaje otac, koji često nije kod kuće, ali kad putujemo zajedno kao sada, on je najsrećniji na svetu - zaključila je ona.

Autor: M.M.

#Snežana Borjan