AKTUELNO

Evo šta je sve ispričao!

Voditelj Milan Milošević je ušao večeras na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi sa zadrugarima obavio intervjue pre izbacivanje, a prvi je bio sa Nenadom Aleksićem Ša.

Šta bi mi prvo ispričao, šta ti je največi problem? - pitao je Milan.
Suočavanje sa stvarnošću, razmišljam kako će da me pukne šamar realnosti. Krećem od nule sada. Pao sam na prvi stepenik kako je rekla Mina. Nemam nikakve planove, samo želim da izađem i da vidim šta me čeka - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam jedno pitanje, da sada možeš da biraš, pomirenje sa Ivanom ili da budeš sa Tarom i da nije ništa istina ono što si saznao hipotetički? - pitao je Milan.
Biću iskren, i da se pomirim sa Ivanom, nema šanse da ne razmišljam o tome šta sam uradio, a i ona. Što se tog pomirenja tiče, koliko god da želim da sve bude kao pre, to je nemoguće. Nema šanse ni da se pomirim sa Tarom. Voleo bih da ništa ono nisam video, da je sve sjajno bajno... Naravno da volim i Ivanu, ali nemoguće je da se pomirimo posle svega što sam uradio. Zamršeno pitanje, ali siguran sam da sa Tarom ne želim da se pomirim - rekao je reper.
A ko kaže da Tari nećeš oprostiti sve kada je budeš ugledao? - pitao je Milan.
Ja jesam slab na nju, probaću da se oduprem. Ako je sve ono istina... Pokušaću da se oduprem da ne pređem preko toga. Probaću da držim zid da ga ne srušim, ali nije mi za verovati, ni sam sebi ne verujem. Svi zadrugari misle da bih prešao preko svega. 10% ostavljam šanse... Ne znam šta me čeka kada izađem. Plaši me istina... - istakao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgubio si ženu, ljubavnicu, tj. devojku kako ti kažeš, sada i prijatelje pred kraj. Gledaoci misli da ti je Bora u svađi rekao sve što misli - prokomentarisao je Milan.
Jesi u pravu. Kroz sve godine našeg druženja, nismo imali nijedan sukob, čak sam ga savetovao više puta, zvao me je pre sezone 1. Posle mog saveta je doneo odluku da uđe. Svaki savet koji sam mu dao u "Zadruzi 2" i sada ovde je bio dobronameran. Juče je iz čista mira napao Frana, niti on, niti ja ne mislimo ništa loše o Bori. Ja sam samo ustao i rekao da mu ne psuje majku. On je tu počeo da priča da sam ga izdao kao prijatelja. Ja sam Frana stvarno zavoleo, gledam ga kao mlađeg brata, izaći ću mu u susret kao prijatelj. Bora i Milica su previše ušli u rijaliti priču, on sve gleda kroz plasmane. On je nesrećan zbog odnosa sa Milicom. Bora nije ovakav napolju, opušten je lik, a ovde kao da mu radi neka sujeta zbog rijaliti priče, ko će kako da se plasira... Niko ga ne dira, ne znam šta mu se dešava - odgovorio je Ša.
Borina priča sa Mirelom nije tek tako došla, šta misliš o tome? - pitao je Milošević.
Meni to nije normalno, nikad ne bih uradio tako nešto. Samim tim što je prespavao kod nje, nije moralo ništa da se desi, ali to je dalo povoda ljudima da misle. Ja kada nisam u pravu i kada mi neko kaže istinu ja napadam. Video si kakav sam bio. Gledajući sebe, mogu da kažem da možda i kod Bore tu ima nešto. Ali, po mom mišljenju, je tu najviše Mirela kriva, dala je povoda da se ovde priča samim tim što ga je pozvala - istakao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i Car? Ponovo se razišli, šta misliš o tome? - pitao je Milan.
Razišli su se danas, sad su opet okej. Car je neko ko ima staromodno gledanje na ljubav, na sve to. Ako je neko radio nešto dok niste bili zajedno, kada se pomiriš sa osobom, treba da bude kao da ste krenuli od početka. Zaboraviš sa kim je bila, šta je radila, ja tako gledam. Car je nekako, možda iz manjeg mesta, plaši se osude roditelja, drugara. Ali on obožava Minu, mislim da Mina njega stvarno voli, znam šta mi je rekla. Želi sa njim da pokuša, da ima vezu, ali mislim da je Car taj koji će napraviti problem. Mina mi je danas rekla da joj je pomenuo i da smo nas dvoje bili u nekoj priči... Mina mi je drugarica, nikad sa njom ništa ne bih imao. Car je neko ko ne može da podnese pritisak. Mina stvarno želi da proba sa njim... Problem će biti on... On ljubomoriše, provukao je i mene?! - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Paulom i Franom, to nikome nije jasno? - pitao je Milan.
Fran je dečko iz kraja, shvatio je koliko je popularan. Ja sam njih izdvojio kao neke pobednike rijalitija, oni su mi sveža priča. Mislim da je Fran skapirao da ima tu moć i popularnost i da će gomila devojaka da mu se javi. Priča se preokrenula, prvo je on bio taj koji ju je jurio, sada je obrnuto. Tako je uvek u životu, prvo jedna strana juri, pa se ohladi, pa onda druga strana. Vidi se da je on voli i obožava, ali mislim da je osetio tu moć. A to može da mu se obije o glavu - zaključio je Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.