AKTUELNO

Strasti se ne smiruju!

Iako se činilo da su Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, i Mihajlo Veruović Vojaž nakon raskida definitivno odlučili da svako krene svojim putem, te da se više međusobno ne peckaju i ne provociraju, izgleda da to ipak nije tako.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

Naime, povod za najnoviji sukob je nova Breskvicina pesma, koju je ona odlučila da objavi istog dana kada i njen bivši dečko, a on je to učinio samo sat vremena pre nje.

Mnogi su tekst pesme "Srećan put", koji je napisala Breskvica, videli kao provokaciju upućenu njenom bivšem dečku. Naime, ona u refrenu pesme peva "srećan put", ali na francuskom "bon vojaž", što je i umetničko ime njenog bivšeg dečka.

Fanovi su odmah po objavljivanju pesme u komentarima na Tviteru i Jutjubu izneli čitav niz teorija kako je Anđela prozvala bivšeg dečka.

Foto: E-Stock

- Oni bukvalno posvećuju pesme jedno drugom! Ona peva "bon vojaž" - što u prevodu znači srećan put, kao srećan put, ljubavi moja, ona je to uradila dvosmisleno! Breskvica, boginja marketinga! - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, istog dana je i Vojaž objavio novi singl pod nazivom "Kartel", a koliko je jaka borba između njihovih fanova, pokazuje i podatak da za nešto manje od 24 sata obe pesme na Jutjubu imaju preko milion pregleda. Trenutno je u vođstvu Breskvica, koja je odličnim marketinškim potezom nadmašila bivšeg dečka za 100.000 pregleda.

Foto: TVPink Printscreen

Podsetimo, njih dvoje nikad nisu govorili o konkretnim razlozima raskida svoje veze. Njihov prekid ozbiljno je uzdrmao njihove fanove koji su mesecima na društvenim mrežama insistirali da se pomire i nastave dalje. Oni su se često međusobno prepucavali putem Instagrama, nikad ne pominjući ime jedno drugom, ali jasno aludirajući o kome se zapravo radi. U javnosti se spekulisalo i da je raskid bio medijski trik, ali i da je ona prevarila Mihajla s reperom Klincem, što nikad nije bilo potvrđeno.

- Lažljivo đubre - glasio je samo jedan od Anđelinih storija posvećenih Vojažu, kada je on u jednoj izjavi rekao da je samo on pisao pesme, koje su zajedno pevali.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s njima preko njihovih menadžera, ali nam se nisu javljali.

Foto: TVPink Printscreen

Autor: M.M.

#Anđela Ignjatović Breskvica

#Vojaž