AKTUELNO

Mistična!

Ovog nedeljnog popodneva reporter i novinar ''Premijera Vikend Specijala'', Nemanja Vujičić, u iskrenom razgovoru sa pevačicom Aleksandrom Mladenović, otkrio brojne aktualnosti iz njenog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve mi je falilo, leto će biti radno i nema odmora. Odmaraću dan-dva na nekom bazenu, ali nisam planirala neki veći odmor. Spremam jedan veliki projekat. Pevaću o Kosovskom boju, prihvatila sam i stvarno mi je velika čast - priča Aleksandra.

Ovom prilikom otriva svoj emotivni status:

Sama kao list na vetru! Ne očekujem ljubav, ja sam sada u poslu, radim, ali ako se pojavi neko ko mi skrene pažnju i zaintrigira, što da ne. Čekam da mi Bog pošalje pravu ljubav - priča Mladenovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedavno je pevala na slavlju kod porodice Šaulić, a u medijima se mnogo spekulisalo o njenoj vezi sa Mihailom Šaulićem.

Na slavlje me pozvala Ilda, obožavam da slušam Šabana i zadovoljstvo mi je da sam uveličala veselje. Nisam se izljubila sa Mihailom, prižila sam ruku. Ipak je korona, držali smo distancu. Ja ne želim da pričam o tome da li sam bila snajka porodice Šaulić. Mihailo je predobar momak i jako kulturan, imam samo reči hvala o njemu da kažem. Nisam u vezi, ja sam tamo otišla kao pevačica, vole da me slušaju i meni je drago da je tako, lepo sam se provela - kaže pevačica.

Na pitanje o velikom bakšišu na pomenutom slavlju odgovara ovako:

Bilo je lepo, pevala sam ja Mihailu. Luka je divan momak, mladi tata, ponašao se super. Svi su bili veseli, lepo smo se družili stvarno - zaključila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Aleksandra Mladenović