AKTUELNO

Cecini hitovi podigli su sve zvanice Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića na noge.

Glumica Jelisaveta Orašanin i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić sklopili su građanski brak pre dva dana u jednom restoranu na Topčideru, gde su priredili nezaboravnu žurku za veliki broj gostiju koji je do ranih jutarnjih sati slavio njihovu ljubav.

Foto: Instagram

Pročitajte još... ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI ZBOG CIFRE! Evo koliko je Teodosić ISKEŠIRAO ZA GLAMUROZNU SVADBU! (FOTO)

Među zvanicama našao se veliki broj sportista i poznatih glumaca, a predstavnica muzičkog dela estrade na ovoj svadbi godine bila je mlada folk pevačica Aleksandra Prijović, koja se na slavlju pojavila u pratnji svog emotivnog partnera Filipa Živojinovića.

Foto: Instagram

Iako je i sama priznala da nije došla kao jedan od izvođača, već gostiju, pevačica nije odolela, a da atmosferu na Jelisavetinoj i Teovoj svadbi dodatno ne podgreje svojim nastupom. Čim su Bane Mojićević i momci iz "Leksington" benda, koji su u nedelju zabavljali mladence i njihove goste, napravili kratku pauzu, Prijovićeva je dohvatila mikrofon u ruke i izvođenjem hitova Cece Ražnatović priredila atmosferu za pamćenje.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Pesma koja je baš sve zvanice podigla na noge jeste "Nevaljala", koja je, sudeći po fotografijama u čiji smo posed došli, jedna od glumičinih omiljenih.

Pročitajte još... POSLE SVADBE SKINULA VENČANICU: Jelisaveta pokazala gole butine, a jedan detalj su svi primetili! (FOTO)

Za vreme Aleksandrinog muzičkog performansa, njen dragi Filip čuvao joj je leđa i, kako su mnogi prokomentarisali, nakratko se našao u ulozi pripadnika obezbeđenja, zbog čega mladoj pevačici niko osim mladenaca nije mogao da priđe.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Zabeležen je i trenutak u kojem Jelisaveta zajedno sa Prijom svom novopečenom suprugu pevuši stihove pesme "Nevaljala", a budući da je Aleksandra sve goste pošteno razdrmala, možda joj pozivi od bračnog para Teodosić budu stizali i za njihova naredna porodična slavlja.

M. Đurović - D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#Venčanje

#svadba

'