AKTUELNO

Njen komentar su mnogi želeli da čuju!

U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi", stanar Bele kuće Fran Pujas ispričao je neke delove iz svoje životne priče, što je mnoge nateralo da ga možda čak gledaju drugim očima. Naime, nakon pitanja da li je srećan što mu je boravak u Zadruzi doneo mnogo toga dobrog, između ostalog i to da se pomirio sa bratom i majkom, Fran je odgovorio sledeće:

Foto: Jelena Simonović

Ja nisam bio u lošim odnosima sa majkom i bratom, ali ja nisam želeo da se često viđam sa njima. Ja sam krenuo krivim putem i nisam želeo da uplićem porodicu u to. Moja majka je ugledna žena, nisam želeo da je brukam - rekao je Pujas i nakratko napustio emisiju u suzama.

Foto: Jelena Simonović

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa Franovom majkom Gordanom, kako bismo čuli i njen komentar na Franove izjave od sinoć, koje se danas i te kako komentarišu.

Moj komentar je da smo ga uvek voleli i uvek ćemo ga voleti bez obzira na sve. Najbitnije je da iz svega izlazi bolji, jači i emocionalno stabilniji. Jedva čekamo da izađe - poručila je kratko Franova majka za Pink.rs.

Autor: N. Vujčić