AKTUELNO

Više ne želi da laže sebe!

Milan Milošević okupio je zadrugare, kako bi započeli s pitanjima gledalaca, a prvo za večeras bilo je upućeno Nenadu Aleksiću Ša:

Da li si verovao u hipotetička pitanja? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, u svakom trenutku, držao sam se nekog idiotskog dogovora, lagao sam najviše sebe, ali ne mogu više da lažem sebe. U prvo pitanje za bivšeg verenika, odmah sam to povezao, da se prvo sa njim čula, da se videla, tačno sam znao da je to tako, posle za dopisivanje sa Vladimirom, ali mi je sve odmah bilo jasno. Da mogu vreme da vratim, stavio bih tačku na priču sa Tarom, ne bih platio kaznu. To je karma, s te strane sam sve zaslužio, stigla me je karma - odgovorio je Ša.
Sada je iskren, njemu nije bilo dobro posle svakog hipotetičkog pitanja, njemu je mozak bio ispran. Ja sam znao da je Tara lažov, ali se on zaljubio, a karakter mu je nula kad se zaljubi. Danas smo videli kako ljubav izgleda i kako bi trebalo da izgleda. Znao sam da zna kako je sve istina, ali da kao pi*ka ćuti, nisam želeo da vređam čoveka koji me nikada nije uvredio, ali sam bio na granici, ubacivao me je u ludilo i zato sam se sklanjao od njega - komentarisao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga