AKTUELNO

Ne smiruju se!

Jovan Cvijetić Cvele i Anja Todorović su u nedelju objavili da su stavili tačku na svoju vezu. Kao što je već poznato, njihov odnos je bio buran i tokom boravka u Zadruzi, ali su tvrdili da su u poslednja tri meseca dok su tamo bili spustili strasti i da je sve krenulo kako treba. Kada su izašli napolje, delovalo je kao da će se njihova veza nastaviti u pravom smeru, međutim, to nije slučaj.

Cvele je u utorak uveče gostovao u popularnoj emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji, a nije ni slutio da će se u jednom trenutku u studiju pojaviti upravo njegova bivša devojka. Kada je stigla, Cvele je bio vidno iznerviran, a ona je iznosila svoju stranu priče oko raskida. Međutim, kada je ekipa otišla na pauzu, u studiju je nastala svađa.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Anja je čak u jednom trenutku i zaplakala, a Cvele joj je sve vreme govorio šta je bilo loše u njihovom odnosu. Na trenutak se našem paparacu učinilo kao da je Anja možda i voljna da njihovoj vezi pruži novu šansu, ali da je Cvele izričit u tome da se to neće desiti.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Kako je sve izgledalo možete pogledati i u videu u nastavku.

Autor: M.I./N.V.