AKTUELNO

Ne krije da se oseća loše, ali joj je sada fokus na deci.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je bivša zadrugarka Aleksandra Subotić raskinula vezu s Predragom Raspopovićem Pecom, poznatijem kao Peca Vijagra, kojem je prošle godine u oktobru podarila sina.

Foto: Instagram.com

- Aleksandra se loše oseća zbog svega, nije očekivala da će se tako završiti sve između njega i nje. On nije imao razumevanja za njene želje za blisku budućnost, a ona nije htela da prihvati da bude ono što nije. Jako joj je krivo, non-stop misli o njemu - ističe prijateljica Subotićeve, koja nije želela da joj objavimo ime.

Požalila mi se kako joj je sada, sve joj se promenilo posle raskida. Ne želi da priča o mogućnosti pomirenja, još je rano za tako nešto. Njena majka Ljuba je prva saznala da su se rastali. Tešila ju je, dok su se dogovorile da u javnosti neko vreme ne iznose detalje raskida - dodaje Aleksandrina drugarica.

Foto: Instagram.com

- Donela je odluku da o svemu priča tek kad bude smogla snage. Obelodaniće pred svima šta se tačno dogodilo, ali to se neće desiti uskoro. Želi da prođe vreme i da razbistri glavu. Podrška u ovim teškim momentima su joj najbliži, a potpuno se okrenula deci - zaključuje prijateljica rijaliti zvezde.

Autor: D.T.

#Aleksandra Subotić