AKTUELNO

Bio je surovo iskren.

Mišel Gvozdenović naredni je bio na intervjuu kod Darka Tanasijevića, gde je komentarisao sve promene u Beloj kući, kao i odnose koji se menjaju iz dana u dan:

Čudno mi je da dvoje ljudi (Mina i Car) tek tako pređu preko svih uvreda, ali me iskreno ne zanima sve to. Ta naša veza je bila lakrdija od veze, ali je prokockala te dve šanse, više ne postoji mogućnost da budemo zajedno, nemamo uopšte komunikaciju sad. Ne mogu da lažem sebe, ni vas, pa da kažem da nisam gajio neke emocije, ali sa njom je to totalno nebitno, sve se vraća i sad sam definitivno stavio tačku. Ne mogu da shvatim, pored toliko ružnih reči i ponašanja, da ona sedne sa tom osobom i priča - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je muškarac pun kompleksa, ima tu potrebu da dominira, ja to ne volim. Tako se ne ponašaju opasni momci, a tvrdi za sebe da jeste. Ja sam se povukao, jer ne želim da diskvalifikujem bilo koga. Sa Miljanom godinama imam neke probleme, o njoj više ne znam ni šta da kažem, ništa lepo sa njom nisam doživeo, kao ni sa njenom porodicom - dodao je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga