AKTUELNO

Pevač kaže da je promenio svoje navike i da je odlučio da postane bolja verzija sebe nakon što je godinama unazad upadao u nevolje.

Pevač Aca Lukas našao se u poslednje vreme nekoliko puta u žiži interesovanja zbog brojnih prekršaja koje je pravio u saobraćaju. Naime, on je prvo priveden zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Samo nekoliko dana kasnije zaustavljen je zbog prekoračenja brzine i za taj prekršaj je, kako je ispričao, platio kaznu od 5.000 dinara.

- Naučio sam na svojim greškama i sada je sve u redu. Više ne kršim zakon, imao sam taj peh koji se dogodio u saobraćaju. Ne želim da se ponovo vraćam na to – kaže Aca.

Foto: TV Pink Printscreen

Trudim se da budem uz ćerku dok odrasta

Iako ima dva sina i dve ćerke, najmlađa Viktorija je mezimica kako njegova, tako i braće i sestara. Nju Aca ima iz braka sa Sonjom Šašić, koja je nedavno iznela "prljav veš" iz njihove prošlosti.

Foto: E-Stock, Pink.rs

- Ne mogu reći da je Viktorija razmažena, ali mogu da kažem da je velika maza. Svi je pazimo, čuvamo, stalno idem po nju u školicu. Gledam da budem tu tokom njenog odrastanja. Mnogo je svi volimo - kaže on.

Knjiga Ace Lukasa uzdrmala javnost

Autobiografija Ace Lukasa „Ovo sam ja“ već je uzdrmala javnost, a oni koji su je pročitali kažu: „Mislim da Lukasa tek sada shvatam i poznajem“. Pevač objašnjava zašto je rešio da izda autobiografiju.

- Moj život je interesantan. Nije suština napisane knjige da bilo koga uvred i povredi, već istina koja je obeležila moj život. Neke od anegdota kad pričam u društvu, ljude zabavlja sve ono što sam ja proživeo. Naravno da ima i teškim momenata... droga, zatvor, alkohol, razvodi ali i to sam ja - rekao je Lukas i dodao da je jedini čovek koji bi ceo njegov život umeo da stavi na papir Vanja Bulić:

- Ja ne vidim da bi iko umeo da napiše sve to bolje nego Vanja. On je imao ulogu da sve što sam ja ispričao lepo prepriča i poređa.

Mnogi komentari nakon izlaska knjige su bili da Lukas nije dobar uzor deci a delovi u knjizi koji se odnose na drogu, kako kažu, teški su i za slušanje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Poštujem ja svačije mišljenje i spreman sam bio na svakakve komentare ali ima i onih degutantnih. Pitaju me kako sam mogao da pričam o momentima drogiranja. Kako? Pa ja istim tim ljudima koji me vole moram da kažem kroz šta sam sve prošao i da svako shvati da ne treba da ide tim putem.

Lukas je objasnio i zašto neke momente života, a koji su zanimljivi takođe, nije stavio na papir.

- Pa nisam ja drukara. Postoje ljudi koje sam hteo da zaštitim. To što sam ja odlučio da ispričam svoju životnu priču, ne znači da su oni želeli. Tako da Lukas nije druka. I voleo bih da napomenem, jer se neki delovi knjige izvrću, da ja nisam varao ženu sa Ksenijom Pajčin, već bio sa njom između dva braka. Ona je bila jedno od najdivnijih stvorenja koje sam u životu upoznao.

Autor: M.K.