AKTUELNO

Želi da razbistri um.

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavio je Janjuš, a bilo je upućeno Nenadu Aleksiću Ša.

Danas kada si rekao da se plašiš tog prvog susreta sa Ivanom, rekao si da nećeš znati kako ćeš se ponašati, šta ćeš uraditi. Reci mi, da li ćeš odmah po izlasku pokušati da se pomiriš? Ja bih ti iz dubine duše poželeo to, Ivana će ti oprostiti, to je moje mišljenje. Da li bi se pomirio sa njom kada bi ti oprostila, odgovori mi sa da i ili ne? Da li bi voleo? - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo želim da razgovaram o svemu. Nemoguće je da odmah idemo dalje. Ja sam zaljubljen u drugu osobu, volim drugu osobu. Ivanu bih voleo sad odmah da vidim i vodio bih razgovor pet sati sa njom. Ne znam šta me čeka napolju, ne razmišljam o pomirenju sa njom - odgovorio je Ša.
Razumem, ja se sad ne bih pomirio sa ženom da hoće da se pomiri sa mnom. Kada bih shvatio da sam normalan, pomirio bih se sa njom - dodao je Janjuš.
Ja Ivanu volim, takvu osobu u životu nisam upoznao u životu. Ali razumite, kako da odgovorim da li da se pomirim sa njom, a ovamo sam zaljubljen u drugu devojku - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša naglašava da ne želi da se miri, nego da mu je prvo potreban susret sa njom - ubacila se Mina.
Janjuše, ja tebe gotivim, ali nemojte savete. Bilo koji savet je meni kontra. Ja sam čudak. Zamisli sad, pomirim se sa Ivanom, a volim drugu devojku - govorio je Ša.
Nemoj slučajno da se odmah pomiriš - posavetovao ga je Janjuš.
Ja sam mnogo lošeg uradio osobi koja nije zaslužila. Želim da mi oprosti prvo kao čoveku, ne znam ni da li će moći. Nemojte mi postavljati pitanje, i nemojte u pet ujutru, u k*rcu sam danas. Pravite mi kontru, vraćate me na staro, na inat, nijedan savet mi ne donosi dobro... Danas kada je bio klip, ja sam se tresao... Evo, sad neću spavati - završio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: M. P.