AKTUELNO

Bivša rijaliti zvezda ne prestaje da šokira domaću javnost svojim muzičkim stvaralaštvom.

Stanija Dobrojević vratila se posle duže medijske pauze u Srbiju gde je predstavila dve nove pesme, a jedna od njih nosi naziv "Sveta Marija", na koju je posebno ponosna.

Pročitajte još... STANIJA PROGOVORILA O RATU SA PRIJOVIĆKOM, PA OTKRILA: Ja sam SVETICA, biću ŠEF DIPLOMATIJE! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

- To je ta muzika koju želim da stvaram, našla sam lepotu u procesu stvaranja kakvu muziku želim, kakav tekst, stajling, spot... U tome uživam - rekla je Stanija i pohvalila se u čemu je ovaj put bila prva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još... POTEZ LJUTE RIVALKE ĆE JE ŠOKIRATI! Ovako je reagovala Stanija kada je saznala da se Tamara BORI ZA ŽIVOT!

- Mislim da sam prva koja je u tekstu isprozivala muškarce, to nije baš svojstveno Balkanu... - započela je ona svoje izglaganje, a odmah ju je prekinuo reper Ivan Ivanović Đus.

Foto: TvPink Printscreen

- Misliš, to "ljakse"?! A šta je rekla Sveta Marija na to?! - podrugljivo je pitao Đus, a onda je usledilo Stanijino obrazloženje, tokom kojeg je kolegu zamolila da joj ne prekida izlaganje.

Foto: TvPink Printscreen

U pesmi se molim da me Sveta Marija spasi od svih tih ludaka koji misle da parama mogu sve da kupe. Otpevali smo ono što se trenutno dešava u društvu, svi misle da mogu da te kupe i impresioniraju. Dočekano je poprilično "na nož", to je neki novi trend u svetu. Ta muzika će ovde zavladati pre ili kasnije, biće to ovo trend, a ja sam bila hrabra da se prva u to upustim - objasnila je Stanija u emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš".

Pink.rs

#Farma

#Ivan Ivanović Đus

#Lea Kiš Jokić

#Stanija Dobrojević

#pevačica

#rijaliti

'