AKTUELNO

Ne želi da se zna za njih?

Pevač Darko Lazić nije dugo samovao, nakon što ga je pre četiri meseca ostavila verenica Marina Gagić. On je odnedavno navodno u vezi sa mladom pevačicom Barbarom Bobak.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako izvor blizak Laziću navodi, ona i pevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao. Oni su sve vreme pevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta veridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila. Oni trenutno uživaju u vezi, ali sve vreme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno. Ipak, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi.

Inače, u medijima se pre izvesnog vremena pojavila vest da jedna neafirmisana pevačica već nekoliko godina pokušava na svaki način da se približi Laziću i da želi po svaku cenu da bude sa njim i da mu rodi dete, pa mnogi smatraju da je Barbara ta pevačica i da je u svojoj nameri i uspela.

Lazić nije bio srećan kada je čuo zbog čega ga zovu, te je prokomentarisao:

- Ja sam u inostranstvu, nemam komentar na to. Danas je ona, sutra će biti neka druga. Imam važnija posla - rekao je Lazić.

Autor: M.K.

#Darko Lazić