AKTUELNO

Bivša košarkašica u emisiji "Magazin in" otkrila je da je u četvrtom mesecu trudnoće.

Domaća javnost bila je šokirana vešću da je Milicu Dabović tadašnji dečko Šime Šiklić Simon davio i fizički maltretirao. Milica je svog partnera prijavila policiji, a cela priča epilog je dobila na sudu.

Bivšu košarkašku reprezentativku dečko je napao 20. februara, a nakon toga ona je sa njim prekinula svaki kontakt, a on je priznao da je maltretirao svoju devojku i dobio je zabranu prilaska.

Foto: TvPink Printscreen

Ubrzo nakon svega Milica je pronašla novu ljubav i ako je suditi po novinskim natpisima, uživa u ljubavi sa izvesnim Vukom. Javnost je bila oduševljena vešću da je ona trudna, a lepe vesti Milica je tek sad potvrdila u današnjoj emisiji "Magazi In".

Pročitajte još: SAVLADALE JE EMOCIJE: Indira Radić nije mogla da zaustavi SUZE! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Istina je da sam trudna. Sve više poštujem život i ono što imam. Malo se stidim... U četvrtom sam mesecu trudnoće i nemam nikakve probleme - otkrila je Milica.

Međutim, ako se uzme u obzir da je Milicu Simon pretukao 20. februara, a da je ona sad u četvrtom mesecu trudnoće, jasno se dolazi do računice da je dete napravila neposredno nakon nemilog događaja ili je prevarila svog tadašnjeg partenra.

Autor: Pink.rs

#Milica Dabović

#trudnica

#Šime Šiklić Simon

'