AKTUELNO

Otkrio svoje mišljenje!

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović juče su imali žestoku svađu pred samu žurku, a tenzija između njih je počela još tokom emisije "Uspomene" kada je pevačica videla prepiske koje je njen dečko imao sa Teodorom Bilanović, takođe učesnicom "Zadruge", a koje su nastale u periodu kada je on bio kući zbog smrti oca.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, protekle noći je Mina Vrbaški otkrila kod Drveta mudrosti da je Kenan planirao da zaprosi Rialdu u ponedeljak, što je sve iznenadilo.

Zbog svega što se izdešavalo, portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Edinom, Kenanovim bratom, koji nam je prokomentarisao svađu Tahirovića i Rialde, ali i moguću veridbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se iskreno nadam da će se sve to smiriti između njih jer je stvarno banalna i već prežvakana stvar u pitanju koja ne bi trebalo da se sada niotkud postavi između njih - rekao je on, pa progovorio o mogućoj veridbi njegovog brata i pevačice:
Što se tiče veridbe, ja stvarno ne znam ništa o tome, ali smatram da, što se tiče važnih odluka u životu, treba da se dese ili donesu negde gde je čovek mirnije glave, a ne unutar Zadruge jer bi tako moglo sve da se protumači kao da nije iskreno - zaključio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nemanja Vujčić