AKTUELNO

Kupus i pečenje, slatko pomirenje!

Medijska ličnost Tamara Đurić već duže vreme je u žiži javnosti zbog svog privatnog života. Naime, poznato je da je Tamara početkom ove godine postala majka devojčice kojoj je dala ime Tamara, a oca njenog deteta nikada nije želela da previše eksponira u javnosti. Njih dvoje su trebali prošle godine na Vidovdan da se venčaju, ali su zbog korone slavlje pomerili. Međutim, umesto venčanja, nekoliko meseci posle rođenja njihove ćerke došlo je do raskida.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Iako se pre izvesnog vremena pričalo o tome da su njih dvoje ponovo zajedno, Tamara je za Pink.rs to demantovala, te istakla da su oni u dobrim odnosima, ali da nisu u vezi. Međutim, fotke koje su osvanule na njenom Instagram nalogu govore drugačije. Naime, Tamara je objavila fotku iz teretane na kojoj je Nikola ljubi u obraz.

Foto: Instagram.com/tamarastar89

Pored toga, na njenom profilu, što do sada nije bio slučaj, ona je objavila fotku sa Nikolom, a mnogi su se zapitali da li je ovo znak da kod njih ponovo ljubav cveta. Ako se zaključuje po fotkama, reklo bi se da je to slučaj.

Autor: N.V.