AKTUELNO

Sva dešavanja sa sinoćnje žurke na jednom mestu!

Da će sinoćnja žurka u "Zadruzi" biti izuzetno turbulentna već na početku večeri ukazivali su brojni sukobi zadrugara - i dok su se kod rehaba oko standarnih stvari svađali Maja Marinković i Janjuš, u sobi je došlo do ozbiljne rasprave Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića, uoči žurke.

Nije tajming uopšte, pričaćemo. Kako možeš da odlučiš nešto bez mene? Ti ceo dan pričaš o žurki. Trebalo je da me obavestiš - negodovala je Rialda jer je Kenan odustao od odlaska na žurku, a nije je obavestio.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsećamo, odnos im se narušio već tokom dana, kada su u emisiji "Zadruga - Uspomene" pogledali Kenanove prepiske s Teodorom Bilanović.

Videla sam tvoje postupke crno na belo. Pišeš kao da sam ti zadnja rupa na svirali, kao da si došao samo iz svog interesa... Otac ti je umro, otišao si na sahranu, dopisuješ se sa ribom nekom... To sam samo kod tebe videla. I plasiraš joj priču kao da sam ti ja neka najnebitnija... Ništa ti ne verujem, to je sve što imam da ti kažem - nervozna je bila Rialda, a sve je eskaliralo jer je Kenan insistirao da mu kaže da li su raskinuli ili ne - tada su se i pokoškali.

Rialda i Kenan nastavili su da se svađaju, a u kazinu počeo je novi haos - ovaj put između Maje i Janjuša, koji se iznervirao jer mu je lepša polovina bila raspoložena.

Bolesnica bolesna, danas tamo bijem glavom, a sada kao da ništa nije bilo. Folirant. K*rvetina! Ti si lažov, bolesnica i folirant! Idi igraj. Nisi mi jasna. Jedva čekam da te ne gledam više. Idi, treba da đuskaš, ali nisi mi jasna, devojko -

Tokom noći aktiviralo se i Drvo mudrosti - najpre su Matora i Karić predložili zadatak, kako bi zaradili novac za kocku, a onda su zadrugari redom dolazili i odavali tajne.

Ja moram da ti kažem, mene je Kristijan spopadao u apartmanu. On je pokušao da me poljubi, a da ne zaboravim da kažem da je on pokušavao da skine donji veš i tražio akciju sa mnom, ali ja nisam htela, jer sam ja pričala da on ima ženu, a on je nastavljao da me spopada. On je mene proveravao i želeo svašta ali ja nisam posustala. Miljana Kulić nikada nije bila laka meta - otkrila je svoju tajnu Miljana.
Maja mi je tražila da joj pomognem oko poklona za Čorbu, ali mi nije rekla da li on to treba da sazna. Maja mi je rekla da postoji taj vajb i dalje između njih i da joj je bilo bolje sa njim nego sa Janjušem. Njoj se i dalje sviđa Čorba 100% - odao je Bora Drvetu mudrosti, a zanimljivu tajnu imala je i Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenan je odlučio da zaprosi Rialdu u ponedeljak. Verujem da će svi da se oduševe - rekla je Mina.

Novac je pokušao kod Drveta mudrosti da zaradi i Filip Car, koji je priznao sve o svom odnosu s Milicom Kemez pre ulaska u "Zadrugu".

Dopisivao sam se sa Milicom Kemez mnogo pre Zadruge. To je trajalo, ali ne sećam se šta sve. Druga tajna je da se Mina meša u moj odnos sa Sanjom. Ona kao da pokušava da nas podseća. Ona je meni danas rekla sa usana "volim te", ja sam to video, ali sam iskulirao - dodao je Car.

Dok su zadrugari odavali tajne Drvetu mudrosti, došlo je do pomirenja Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, koji su rešili da stave tačku na brojne svađe i sebi daju novu šansu.

Rialda i Kenan, koji nisu otišli na žurku, nastavili su da se prepiru u spavaćoj sobi, gde su rešili da jednom za svagda isteraju stvari na čistac, te su progovorili o mnogobrojnim problemima u njihovoj vezi.

Kristijan i Kristina rešili su da pomirenje ozvaniče vrelom akcijom u pabu, gde su im smetali zadrugari koji su non-stop ulazili i izlazili, zbog čega su prekinuli seks. Ubrzo se u pabu našla i Miljana Kulić, koja se posvađala s Kristijanom - očekivano, pale su međusobne uvrede, a Golubović je rešio da je izbaci iz paba.

Izlazi odavde, marš napolje. Beži iz paba - pobesneo je Golubović i krenuo da izbacuje Miljanu iz paba.

Kristijan i Kristina krenuli su do hotela, a Miljana za njima, te je do novog okršaja došlo ispred kazina kada je Golubović Kulićevu gađao kamenčićima, zbog čega ga je opsovala.

Ološu, ništa mi ne možeš. Gađaj svoju majku - dobacila je Miljana, što je još više ražestilo Kristijana, koji je uleteo u kazino da se obračuna s Miljanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom došlo je do neviđenog haosa - Kristijan se u nameri da nasrne na Miljanu pokoškao s obezbeđenjem, koje je jedva uspelo da ga pribere.

Pustite me, majku mi mrtvu psuje. J*baću ti Željka u usta - urlao je on

Zbog neviđenog skandala koji je obeležio sinoćnju žurku, Veliki šef je u ranim jutarnjim časovima doneo hitnu odluku o diskvalifikaciji Kristijana Golubovića. Čim je za to saznao, Kristijan je otišao u pab kako bi spakovao stvari i pozdravio se sa prijateljima, koje je obavestio o svojoj diskvalifikaciji, zbog čega su završili u suzama.

Kristina je sve vreme plakala, dok je Čorba bio vidno van sebe.

- Spartanac, nema suza, kao što sam te učio - savetovao ga je Kristijan, kome je Čorba poklonio brojanicu.

Pabovci, ali i drugi zadrugari, ispratili su Kristijana do kapije, a potom je Kristina okupljenim cimerima prepričavala detalje njegovog sukoba sa Miljanom.

Ma Miljana došla kod nas dok smo vodili ljubav, i krenula da ga štipa i grebe, kao da je htela sa nama u trojku - pričala je Kristina, dok su zadrugari slušali u neverici.

S druge strane, Čorba je sve vreme plakao zbog Kristijana, a Teodora, koja je dala sve od sebe da ga uteši i pruži mu podršku u teškim trenucima, izvukla je deblji kraj. Čorba je sav svoj bes iskalio na nju, ni krivu ni dužnu, i zasuo je gnusnim uvredama.

Od tebe mi ne treba ništa. Pusti me! Meni ne treba niko, skontaj. Prijateljice, meni niko ne treba, da li si svesna toga? Ja sam bolestan, tebi treba neko zdrav, ja sam bolestan. Znaš o čemu pričam. Kad zagrliš jastuk umesto mene, skontaćeš! Vežbaj na drugima, ne na meni. Ako nemaš šta da mi kažeš, paljba! Sve k*rvetine možete da mi p*šite k*rac - divljao je Čorba, od kog se Teodora potom sklonila, nakon što ju je svrstao u koš s nemoralnim devojkama.

Miljana je za to vreme u izolaciji pokušavala da stupi u kontakt s Mišelom - najpre ga je obavestila o Kristijanovoj diskvalifikaciji, pa do detalja ispričala sve pojedinosti sukoba s Golubovićem, a na kraju ga nudila čokoladom. Međutim, Gvozdenović je istakao da se u njihov sukob neće mešati, a nije pokazao ni želju da sa Miljanom ćaska, već je želeo da spava.

Teodora je, s druge strane, popustila i vratila se kod Čorbe, koji ju je primio u krevet, gde su zaspali zajedno.

Autor: D.T.

#Kristijan Golubović

#Zadruga