AKTUELNO

Stvari se polako menjaju!

Nakon što je Mama Džehva s vođom Kristinom Spalević obišla imanje i kuću, naložila je hitan sastanak kako bi se podelila zaduženja za tekuću nedelju. Ona je pojurila zadrugare koji su se sunčali kod bazena, a potom je počeo sastanak za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Od večeras od pola 7 treniram i javljam se za rad ovde u kući - pohvalila se Miljana Kulić na početku, kada joj je Goca udelila komplimente na račun kilaže.

- Je l' mogu da odmaram ove nedelje? - upitala je Sandra Rešić, koja važi za jednu od najvrednijih zadrugara, a Goca joj je dala zeleno svetlo, budući da zna koliko se sve vreme zalagala.

Foto: TV Pink Printscreen

Džehverovićka se iznenadila kada se Miljana javila da sredi podove u kuhinji i dnevnoj sobi, a najveće iznenađenje bila joj je Aleksandra Nikolić, koja se dobrovoljno javila da sređuje spavaću sobu. Kenan Tahirović i Marko Đedović javili su se takođe da rade - budući da su devojke preuzele kuću, njih dvojica će kazino, a Rialda Karahasanović - kupatilo.

Foto: TV Pink Printscreen

S druge strane, Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić poručili su da ne žele ništa da rade, jer nemaju dovoljno hrane, budući da su izgubili u prošlonedeljnom zadatku.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.T.