AKTUELNO

Reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da razmišlja o svojoj bivšoj supruzi Ivani, zbog koje se sinoć rasplakao, a danas je Marku Đedoviću ispričao kako su otpočeli svoj privatni biznis.

Zadrugar se prisetio perioda kada je Ivana ostala bez posla i mislila da je u bezizlaznoj situaciji - tada joj je on objasnio da ima njega, te da će zajedno postići sve što treba.

U tom trenutku, ona je dobila otkaz na poslu zbog mene, zbog tog gazde... Taj gazda, gde je radila, se ložio na mene... I plače, kaže:"Šta ćemo", ja rekoh:"Dođi, tu sam ti ja! Nemamo ništa, ali snaći ćemo se, u svemu smo" - počeo je priču Ša, koji je poslednje pare dao na pesmu koja mu je kasnije donela mnogo novca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako smo sedeli, klikćemo, da li idu pregledi.... Dan posle zove Seka za duet. Posle toga mesec dana, "Fantastik bend"... Onda sam zakazao ne znam koliko nastupa - priznao je Ša, koji je zajedno sa Ivanom tada doneo odluku da novacu lože u salon, što se ispostavilo kao pametan potez.

I taman kad su razradili posao, naišli su na druge probleme s vlasnikom prostora čiji su zakup plaćali, a detaljnu priču o tome kako su se snalazili i svoj biznis "digli na noge", pogledajte u nastavku:

Autor: D.T.

#Ivana Aleksić

#Nenad Aleksić Ša