AKTUELNO

Fanovi "Zadruge" na društvenim mrežama već skoro deset meseci bruje o učesnicima aktuelne sezone, koje ne štede kako na Instagramu, tako ni na Tviteru.

Bezbroj je viralnih mimova iz "Zadruge", a mnogi od njih odnose se na Lepog Miću, kog su Tviteraši poredili sa Hermesom iz filma "Herkul".

Foto: Twitter.com

Takođe, jedan od Tvitova koji je sve nasmejao jeste fotka na kojoj Mića spava dubokim snom na garnituri, a prizor je bio posebno smešan. "Kuku, Lepi Mića se mumificirao" - glasio je komentar.

Foto: Twitter.com

Jovana Ljubisavljević je, takođe, ovih dana inspiracija Tviterašima i korisnicima Instagrama ra razne mimove i šale na njen račun - inspirisala ih je, naime, njena fotka sa doka, gde se sunčala raskrečena, pa su istu namontirali na čuveni Roleks, na kom su Jovanine noge postale kazaljke, ali to nije sve.

Foto: Instagram.com

Od Jovane su napravili i vetropark, ali i namontirali urnebesnu fotografiju s Osmanom Karićem, što se mnogo puta šerovalo na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

I na račun Marka Đedovića Tviteraši smišljaju brojne šale, o čemu svedoči i naredna fotka, na kojoj su njegovo lice nalepili na glavu i telo devojčice.

- Mama, mogu li obući mini suknju, staviti ruž za usne, obuti štikle - glasi deo propratnog teksta, na račun Đedovića.

Foto: Twitter.com

Autor: pink.rs