AKTUELNO

Spekuliše se da je u pitanju ona, ali...

Pevačica i voditeljka Ana Sević poslednjih dana je u centru pažnje javnosti kao mogući akter autobiografske knjige Ace LukasaOvo sam ja”, u kojoj je navedeno da je Sonja Vuksanović nju nazvala “kepecom” jer je navodno bila u aferi sa njenim tadašnjim mužem.

Foto: e-stock/Momir Čubrilović, e-stock, e-stock/Časlav Vukojičić

Sevićeva se, naime, od tada nije oglašavala ovim povodom, a kako tvrde komšije, nju medijska nagađanja i pisanja o aferi “kepec” uopšte ne dotiču.

Komšinica iz Anine zgrade, ispričala je da pevačicu i njenu porodicu viđa svakodnevno.

– Svaki dan ih viđam, fini su i kulturni. Ana je baš dobra majka i jako je posvećena bebi. Stalno idu porodično u šetnju do obližnjeg parka. Danijel i ona su uvek lepo raspoloženi, zajedno guraju kolica i često su zagrljeni. I Danijel je baš fin čovek, izuzetno je vezan i za Aninu ćerku, koju je dobila u braku s Darkom Lazićem, uopšte ne pravi razliku između nje i bebe – ispričala pevačicina komšinica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li je upućena u skandal i optužbe Sonje Vuksanović da ju je Lukas varao sa Sevićkom dok su još bili u braku, odgovara da zna i komentar same pevačice na tu temu.

– Čitala sam o tome. To je bila glavna tema u kraju. Iako sam mislila da će Ani biti neprijatno i da će se zatvoriti u kuću, ona je taj dan predveče izašla s bebom, ponašala se sasvim normalno i bila je raspoložena. Drugarica koja ju je srela mi je rekla da ju je pitala da li je to istina. Ona se samo na to nasmejala i rekla: “Ja sam toliko srećna zbog udaje i mojih devojčica, imam čoveka svog života pored sebe, da me nikakve gluposti ne mogu iznervirati” – otkrila je ona.

Foto: Andrej Nihil

Još jedan komšija potvrdio je da je Ana fina i ljubazna i da s njenom porodicom nemaju nikakve probleme.

- Pristojne su komšije. Imaju dva automobila, ali izgleda samo jednu garažu, pa stalno ostavljaju jedna kola na ulici, ispred obdaništa. Često izlaze, preparkiravaju se. Tako ih najčešće viđam. I u šetnji s kolicima – završio je komšija.

Inače, stan u kom Ana sada živi u vlasništvu je njenog supruga Danijela Nedeljkovića, a to se može videti i na interfonu zgrade u kojoj žive. Pre nego što se doselila, pevačica je živela u stanu u Skojevskom naselju, gde su joj komšinice bile Jelena Kostov i Mia Borisavljević.

Foto: Instagram.com/anasevicofficial

Autor: M.M.

#Aca Lukas

#Ana Sević