AKTUELNO

Mlada pevačica otvorila je dušu i ispričala nešto što je ostavilo snažan utisak na sve.

Folk pevačica Jelena Kostov početkom februara ove godine donela je na svet svog prvog naslednika Miliju, a nakon što je liniju dovela do savršenstva, odlučila je da se vrati na scenu novim singlom "Luda euforična", koji je predstavila u emisiji "Gold - Subotom popodne". Ona je u popularnoj emisiji Televiziji Pink, takođe, govorila i o dešavanjima na privatnom planu, a majčinstvo je svakako bila jedna od dominantnijih tema.

Pročitajte još... Jelena Kostov PRIZNALA ŠTA JE MUČI: Krivo mi je što se nisam porodila prirodnim putem samo zbog OVOGA!

Foto: TvPink Printscreen

- Divno se snalazim. To su neke emocije koje ne mogu da se opišu, stvarno, svaki dan kad ustanem i kad ga pogledam kako se smeje, mogu da poletim... I niko ne može da me iznervira, taj dan niko ne može da mi pokvari - priznala je novopečena mama, koja sve postiže.

- Sve radim sama, stvarno ne želim da imam bebisiterke da mi pomažu. Kada izađem na sat-dva, drugarica Jovana ga čuva. Dobrom organizacijom sve mogu da postignem - zaključila je ona.

Pročitajte još... Jelena Kostov dovela telo do perfekcije, OVO JE RAZLOG! (FOTO+VIDEO)

Jelena nije strahovala za to kako će se snaći sa bebom, već je verovala da će sve biti u najboljem redu, što se ispostavilo kao tačno.

Foto: TvPink Printscreen

- Nije postojao strah. Ja sam znala da ću se snaći fenomenalno. Toliko sam dugo čekala i želela bebu... - rekla je Jelena u emisiji "Gold - Subotom popodne".

D. Tanasijević

#Jelena Kostov

#Porođaj

#Trudnoća

#pevačica

'