AKTUELNO

Ispričala sve!

Tanja Savić je prošle godine obavestila javnost da je njen suprug, kako je tada rekla, odveo decu u Australiju bez njenog znanja. Od tog trenutka je krenula njena borba da vrati decu u Srbiju. Pre nekoliko meseci Tanja je za Pink.rs ispričala da je dobila starateljstvo nad decom na sudu, te da će otići po njih, što se sada i desilo. Ona je stigla na aerodrom sa decom, o čemu možete više videti u nastavku, a za Pink.rs je dala i prvu izjavu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ne plašim se ničega više, sad sam najjača! U Australiji su mi pomogli mnogi, ne smem da imenujem neke ljude jer sud tako nalaže. Ali nije me briga ni za šta više, deca su mi tu. Oni pričaju sa tim akcentom smešnim, slatkim, ja ih ne razumem malo ponekad šta pričaju, prilagođavamo se sada jedni drugima, trebaće vremena, ali to sada imam. Treba samo biti pribran i u životu čovek treba da bude stprljiv. Planiram toliko toga, ali ne znam kada ćemo na odmor, da se upoznaju prvo sa zekama svojim, pa onda sve ostalo. Inače sam bila tamo u karantinu, 14 dana. Kada smo se prvi put videli, ja sam im rekla "Bože, kako ste porasli", a oni su mi pričali kako su uzbuđeni što me vide - pričala je Tanja.
Emotivno je bilo kada smo se sreli, jako emotivno. Ali tada smo bili u sudu i ne mogu da objavim taj snimak. Pravda uvek pobeđuje, nemojte želeti nikome zlo, to je najbitnije. Oni su dobro znali da sam ja imala let 16. aprila, ali zbog nekih problema nisam mogla tada.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Sestra će mi pomagati, kao i ostala porodica oko svega. Borite se do kraja, boriti se nije sramota protiv bilo kakvog nasilja treba dići glas. Ja smatram da sam to uradila zbog sebe, u mom slučaju da nisam progovorila, ne bi se ništa desilo, ne bih izazvala reakciju kod Dušana - rekla je ona, pa pomenula da li će on viđati decu sada:
Ne smem ništa da govorim dalje, ovo mi je bilo zaista jako važno da uzmem decu i to je to. Što se tiče njegovog viđanja dece, to zaista ne znam, sve je sveže, videćemo, ja decu neću razdvojiti od oca, želim samo da su oni srećni.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V./P.R.