AKTUELNO

Otkrio sve karte!

Pevač Amar Gile Jašarspahić otvoreno je govorio o teškim trenucima ispred kamere emisije "Premijera", koja se emituje na televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se u medijima ne pojavljuje često, pevač je otkrio gde je proveo proteklih godinu i po dana tokom pandemije konona virusa.

Bio sam kod kuće, provodio sam vreme sa malim, iskoristio sam ovo što nisam radio, tako da sam najviše s njim bio, jer dok sam radio najmanje sam provodio vreme sa svojima, tako da sam to iskoristio – otkriva Gile.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je pandemija donela i drugu stranu medalje, te je odsustvo natupa svim pevačima oduzelo glavni izvor prihoda, zbog čega su se mnoge njegove kolege, baš kao i on, našli u nezavidnoj poziciji.

Ova korona me je naučila pameti. Izvukao sam nešto dobro... Saznao sam i ko mi je pravi prijatelj, i ko nije, i da treba u životu štedeti. Krećem od sebe, bilo je teško. Ja samo radim taj posao, ne mogu sebe da zamislim da, recimo, vozim ovaj kombi. Ja volim taj malo brži život, društvo, i potroši se uvek para, ne štedi se – priča pevač.
Da nije bilo mojih iskrenih prijatelja, ne znam kako bih izdržao. Oni su mi pomogli, gurali me i za njih sam tu čitam život – rekao je Amar.

Foto: TV Pink Printscreen

Amar se pre nešto više od godinu dana razveo od svoje tadašnje supruge, Ene, ali sudeći po trenutnom emotivnom statusu, pevač nije prestao da veruje u ljubav, pa je spreman da sa svojom trenutnom izabranicom stane i na ludi kamen.

Ovaj put je ozbiljno. Nesuglsasice u vezi su kod nas pevača uvek iste. Ta putovanja... Ja i moja buduća supruga smo navikli jedno na drugo, i stalo smo zajedno. Čim mene nema, odmah joj falim, ali mora se raditi – zaključuje pevač u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Amar Gile se ponovo dotakao emotivne priče kada je usvojio jednog dečaka, a detaljnije možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: P.R.

#Amar Gile