AKTUELNO

Priznala i koje je sve estetske korekcije imala do sada!

Popularna pevačica Goga Sekulić govorila je o svom životu i karijeri, ali se osvrnula i na koleginice sa estrade koje su radile plastične operacije.

- Danas su sve odrađene, sve su nešto radile. Kada govorimo o tome najviše mogu da se baziram na slike sa Instagrama. Ali, to je sve fotošop. Kad nekog vidiš uživo, to je druga priča skroz - kaže Goga u jednoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Neko ima lepo određen nos, a neko grudi, ne bih da imenujem - kaže ona.

Kada su u pitanju njeni "radovi" Goga je već davno najavila da bi izvadila silikone iz grudi, a sada kaže da, s obzirom na to da je nabacila neki kilogram, razmišlja da ode pod nož kako bi ubacila balon u želudac.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ispravljala sam nos estetski, radila sam botoks, usne hijeluronom i ono zbog čega se kajem, tada su se roditelji naljutili, imala sam veće grudi i povećala sam ih. Ali hajde, nema veze. Pre nego što sam ostala trudna htela sam da ih smanjim, pa sam rekla da kad mi Vasilije poraste - kaže pevačica i dodaje:

- Prvo moram da probušim kašiku, ne bih da radim liposukciju, ali sam čula za balon što ljudi stavljaju u želudac. Ovi što pričaju da su stavili balon, nisu, nego su ga smanjili. Ja sam htela da ubrzam. Još sam krupna i visoka.

Autor: M.K.