AKTUELNO

Stižu rode!

Maja Marković i Alen Hadrović, bivši učesnici “Zadruge”, koji su se upoznali, a vrlo brzo i zavoleli u aktuelnoj, četvrtoj sezoni rijalitija, uskoro će postati roditelji, ekskluzivno saznaje Pink.rs! 

Foto: Privatna arhiva

Naime, Maja je, prema našim saznanjima, već u trećem mesecu trudnoće s Alenom, sa kojim je nastavila i učvrstila ljubavnu vezu i posle izlaska iz rijalitija, a beba koja je na putu ubrzala je njihove planove, te je izvesno da će uskoro stati na ludi kamen.

Foto: Privatna arhiva

Pozvali smo buduće roditelje, koji su potvrdili naša saznanja i nisu krili sreću zbog vesti da će uskoro dobiti prinovu.

- Istina je! Jako smo srecni, išli smo pre tri dana na ultrazvuk, sve je super! Moji i njeni roditelji su presrećni takođe! Ova beba je plod velike ljubavi - ponosno ističe Alen i dodaje da će, prema prognozama lekara, beba doći na svet poslednjih dana ove, ili u prvoj nedelji iduće godine.

Maja je već ostvarena kao majka - s bivšim partnerom dobila je dečaka Andriju, a ne krije koliko ju je usrećilo saznanje da će roditi dete Hadroviću sa kojim je, kako kaže, otpočetka zamišljala porodicu.

Foto: Privatna arhiva

- Uzbuđena sam, presrećna… Još dok sam bila u Zadruzi znala sam da želim ceo život da provedem sa Alenom, a sad ćemo još imati i bebca! 

Podsećanja radi, Maja je zbog Alena tokom trajanja rijalitija stavila tačku na sada već bivšu vezu sa svojim nekadašnjim verenikom Jovicom, i prepustila se Hadrovicem, budući da mogla da sakrije ljubav. Iako su im brojni zadrugari predviđali brzi rastanak, Maja i Alen dodatno su učvrstili svoj odnos, a ljubav će im uskoro biti krunisana i detetom.

Foto: Instagram.com

Autor: M.M./D.T.

#Alen Hadrović

#Maja Marković