AKTUELNO

Nisu se baš najbolje snašle.

Najčudniji spoj na večerašnjoj "Zadrugoviziji" je grupa koja se sastoji od dve drugarice, Nataše Radan i Ermine Pašović, koje večeras nastupaju sa cimerkom Draganom Mitrović. Ove takmičarke su imale problem da smisle koja pesma najbolje opisuje njihovo učešće u "Zadruzi 4", a na kraju su se odlučile za pesmu Sandre Afrike - "JBM".

Foto: TV Pink Printscreen

Sve tri zadrugarke su odlučile da pevaju, ali se nisu baš najsjajnije pokazale. Dragana je preuzela glavnu ulogu, dok Nataša i Ermina nisu čak ni naučile tekst, već su ga čitale sa papirića. Žiri je pukao od smeha dok su ove tri zadrugarke nastupale.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Natašin, Erminin i Draganin nastup možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Video: Pink.rs

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka čast, svaka je imala svoju deonicu, dobro ste se dogovorile. Sviđaju mi se vaši koraci, stajling fenomenalan, kose užas. Sledeće godine biće fenomenalno - šalio se Gastoz.
Meni ste vratile osmeh na lice posle svega onoga. Dragana, ti si meni najlepša devojka, lepšu devojku u Zadruzi nisam videla, tek sad vidim uživo! Kao barbika! Stvarno si prelepa. Moja majka i ti imate neke čarke, ali to prepuštam vama. Zaista si prelepa! Što se tiče Ermine i Nataše, bile ste pogubljene, ali super. Stvarno ste nam vratile osmeh na lice. Učešće neću da komentarišem, baka mi je zabranila - poručila je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Prelepe, božanstvene, zasmejale ste nas do suza, ne znam šta je problem - istakao je Dejan Milićević.
Super ste bile - poručila je Ljupka Stević.
Izgledate kao Uraganke, ali ste promašile pesmu - dodala je Stanija, koja je potkačila svoju ljutu rivalku Sandru Afriku.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je, poslednja je Zadrugovizija, ja želim ja da budem zadovoljna... To mi je bila želja, a zasr*la sam - govorila je Ermina kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mitrović

#Ermina Pašović

#Nataša Radan

#Zadruga

#Zadruga 4

#Zadrugovizija