AKTUELNO

Duet za pamćenje!

Na večerašnjoj velikoj sceni "Zadrugovizije" predstavili su se i prijatelji Nadica Zeljković i Lepi Mića. Poslednja "Zadrugovizija" četvrte sezone posebna je po tome što su zadrugari birali pesme koje najbolje opisuju njihovo učešće. Nadica i Lepi MIća su odlučili da se našale na prozivke zadrugara, te su odabrali pesmu "Džaba zlato i dukati".

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica i Mića su već na samom početku bili puni samopouzdanja, a kako je u žiriju bila i Nadicina ćerka, Kija Kockar, to je i razlog za opuštenost bila veća. Mića je razgalio sve pred sobom, žiri je odmah ustao da ih podrži, a Nadica je uživala u laganom ritmu i sreći što je ugledala ćerku pred sobom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup Nadice Zeljković i Lepog Miće možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Došla sam ovde zbog tebe! Preobožavam, te, prelepa si večeras! Sijaš, baš si prava žena bogataša, metaforički rečeno. Znaš da imaš najveću podršku kod mene. Čekam te! - rekla je Kija.

Kija je nakon komentarisanja, sišla na scenu, kako bi zagrlila Nadicu, a onda je i rasplakala.

Ti, kakva si, od prvog do poslednjeg momenta, ostala pri svojim stavovima. Ti si moj pobednik, to je najvažnije. Mićo, izneo si pesmu, izabrali ste pravi pogodak. Mama, volim te - dodala je Kija.
Izgledate kao avion, bili ste fenomenalni - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pesma je fantastična! Mićo, baš si ubo u centar - rekla je Ljupka.
Glas razuma za ovu dečurliju, vidim da pokušavate ali nešto vam ne ide. Bili ste fantastični, elegantni, sve najbolje - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, klasika, rokajte, divni ste bili - rekao je Gastoz.
Nijedna ružna reč, nemoj da se brineš kada mene neko napada, rešiću to - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš koliko me briga za vaše brakove, mene se manite, nemojte tražite od mene da spašavam vaše brakove. To se sve zaboravlja, poturaću i dalje svoja leđ. A onda kad budem napisao knjigu, sve će se znati - rekao je Mića.

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Lepi Mića

#Nadica Zeljković

#Zadruga

#Zadruga 4

#Zadrugovizija