AKTUELNO

Odabrali su pesmu simboličnog naziva, za koju smatraju da ih najbolje opisuje.

U toku je poslednja "Zadrugovizija" četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, gde se zadrugari predstavljaju pesmama koje najbolje opisuju njihovu učešće, a koje su sami birali. Kristijan Golubović i njegova bivša ljubavnica Kristina Spalević, koja poslednjih nekoliko dana trpi njegove uvrede zbog prošlosti sa FIlipom Carem i Milanom Jankovićem Čorbom, predstavili su se pesmo "Ratne igre", koju u originalu izvodi grupa "Kerber".

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je zaintrigirao svojim izgledom pravog ratnika, a i za scenski nastup su se potrudili i upotpunili Kristininim jakim vokalom. Ona je imala glavnu ulogu u nastupu, pa je iznela celu pesmu, dok je Kristijan pratio 'sviranjem' gitare i igranjem oko nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristinin i Kristijanov nastup možete pogledatei u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Odabir pesme mi se svideo, baš lepo pevaš Kristina. Baš ste se iscimali što se tiče autfita. Jedna od najboljih do sada - rekao je Gastoz.
Bravo za Kristijana i kreativnost. Ovo je kad izađu muškarac i žena na scenu, kako se međusobno dopunjuju - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Kristina, da se ovako zvanično upoznamo. Koliko sam saznala, spajali su nas. Nadam se da ti je prijatno u mom stanu, da uživaš u njemu. Fantastičan nastup i energija, šta god bude napolju, samo budi jaka. A Krile, šta uradi u životu? U svakom slučaju, super nastup i vozite dalje - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Energija je bila sjajna Kristina - rekla je Ljupka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina, super pevaš, prvi put sam te čula da pevaš. Imaš tu energiju, a što se tiče Kristijana, videćeš moju izjavu povodom ove devojke. To što su tebe ubedili da te je ova devojka smirila, preti meni... - pričala je Kija.
Koliko znam, ti si nekom pretila nožem - rekao je Kristijan.
Nisam te ništa ni pitala, ali samo možeš da pretiš kad si jako jak - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević

#Zadruga

#Zadruga 4

#Zadrugovizija