AKTUELNO

Poznata pevačica u pokušaju da nauči ćerku da pliva, rizikovala je njen život.

Pripreme za leto započele su mnoge javne ličnosti i dok neke poznate dame rade na sebi, druge, one koje imaju decu, pripremaju za more svoje mališane. Jedna od poznatih mama koja je odlučila svoju ćerku da pripremi za letovanje je pevačica Jovana Nikolić Mišković, koja je ćerkicu Antoninu odlučila da samostalno, bez pomoćnih sredstava, nauči da pliva.

Foto: Instagram

Časovi snalaženja u vodi počeli su u bazenu, a kako je proteklo plivanje bez mišića i šlaufa otkrila je Jovana snimkom koji je postavila na društvenu mrežu Instagram.

Na snimku mala Antonina se bori za vazduh i deluje kao da će svakog trenutka početi da se davi, ali na svu sreću doplivava do ivice bazena i svi joj srećno aplaudiraju.

Jovana, koja je ćerkicu dobila u vezi sa Markom Miškovićem, nakon čega su se i venčali, često objavljuje fotografije svoje mezimice i uvek ističe koliko je ponosna na svaki njen korak u odrastanju. Ovoga puta je možda malo preterala, u svakom slučaju se nadamo da je spasilac ili instruktor plivanja bio u blizini, a da će Nikolićeva svoju ćerku dobro uvežbati da pliva pre nego što odu na odmor kako ne bi imali probleme.

Autor: D. P.

#Jovana Nikolić

#Marko Mišković

'