AKTUELNO

Neprepoznatljiv!

Čuveni voditelj najgledanijeg rijalitija na Balkanu, Milan Milošević, otkako se pojavio na milim ekranima, prvenstveno kao učesnik ''Zadruge 1'', a potom i voditelj, svojim oštrim jezikom i šarmom izaziva veliku pažnju javnosti, a gledanost njegovih emisija se ne dovodi u pitanje.

Foto: Jelena Simonović

Zaštitno lice ''Pink'' televizije i rijalitija ''Zadruga'', važi za jednog od najbolje stilizovanih voditelja na ovim prostorima, a sada je isplivala njegova fotografija sa maturke večeri, koja će šokirati javnost.

Nime, Milan je odeven u retro stilu, koji je tih godina bio popularan, a mnogi ga ne bi prepoznali.

Foto: Privatna arhiva

Ja sam doživeo nervni slom za matursko veče. Sedam dana pred maturu sam jedva skupio novac da kupim zeleno odelo i crnu košulju i crne cipele, međutim kroz dva dana sam saznao da je jedna dečko iz mog razreda kupio baš isto odelo i ja se zainatim i pozajmim novac od komšinice i odem i kupim leviske, košulju na tufne i braon cipele i sako isti takav, što me je tada koštalo basnoslovnu cifru, ali morao sam. Naravno ja sam tada već počeo da radim i vratio sam brzo, ali sam bio jedinstven. Matursko veče je prošlo super, prvo ozbiljnije pijanstvo iskreno, ali odlične uspomene nosim. Samo mi je žao što nisam nikada bio u prilici da prisustvujem godišnjim okupljanjima školskih drugara. Inače sada će da bude 27 godina mature - priseća se Milošević svojih maturantskih dana.

Foto: Jelena Simonović

Autor: M.M.

#Milan Milošević