AKTUELNO

Počelo snimanje srpske verzije najgledanije sapunice svih vremena!

Producentska kuća „Emotion“ i TV Pink s ponosom predstavljaju početak snimanja srpske adaptacije i dalje najpopularnije sapunice svih vremena, „Dinastija“, koja će se pred publikom naći u narednoj televizijskoj sezoni na najgledanijoj komercijalnoj televiziji. Uz konsultacije sa američkom producentskom kućom „CBS“ koja je vlasnik licence, scenario je prilagođen našem podneblju, ali osnovna nit ostaje nepromenjena – ljubav, spletke, drame i intrige biće okosnica i srpske verzije „Dinastije“, koju režira Nenad Ognjenović.

Nakon brojnih uspešnih projekata koji su iza „Emotion“-a, publika će imati priliku da uživa u „Dinastiji“, a koliko se ozbiljno pristupa ovoj seriji, govori i činjenica da će snimanje trajati čak 18 meseci. Uz odličan scenario, impresivnu scenografiju i sjajnu glumačku podelu, vlasnik „Emotion“-a Goran Stamenković čvrsto veruje u uspešnost serije „Dinastija“.

Planirali smo da uđemo na polje sapunica, koje do sada nismo radili, i onda smo odlučili da ako već ulazimo u to, da to bude nešto najbolje ikad rađeno, a to je „Dinastija“, a posebno jer je kod nas to serija sa dobrim imidžom. Svake sezone, sa novim serijama koje radimo, pravimo iskorak i to je slučaj i sa „Dinastijom“. Ovo je jedna zanimljiva, dobra, opuštena priča i mislim da će svi uživati u njoj – rekao je Goran Stamenković.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Fenomenalnu glumačku ekipu predvodi Branimir Popović, koji igra glavu porodice Kadić (Karington), Branka, odnosno Blejka, jednog od najvećih poslovnih magnata u Srbiji. 

Kada sam dobio scenario, počeo sam da razmišljam o tome kako bi sve moglo da izgleda i koja je to dimenzija koja je važna za lik Blejka, odnosno Branka. Lik je veoma kompleksan, to je velika odgovornost. Trudim se da sve bude istinito, radim na tome da mi gledaoci veruju – rekao je Branimir.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Još jedan od važnih likova u seriji je Andrija, Brankov advokat, koga tumači proslavljeni glumac Frano Lasić

'Dinastija' je početak svetskih sapunica, to je jedna priča koja se može staviti na bilo koje podneblje, u bilo koje vreme. U ovom slučaju, sve je naravno prilagođeno ovoj sredini, ali je osnovna priča ista. Advokat porodice Kadić (Karington), Andrija, upućen je u sve Brankove (Blejkove) poslove, zna sve njegove muljaže, ljubavne veze, porodične veze. On je njegova desna ruka i u njega ima apsolutno poverenje, kao i on u Branka – rekao nam je Lasić.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Mladoj srpskoj glumici Mileni Živanović je u domaćoj verziji „Dinastije“ pripala uloga Klaudije, a ona najavljuje da scenario donosi mnoštvo iznenađenja.

Očekujte svakakve novitete, ali u svojoj srži, čini mi se da je i naša verzija „Dinastije“ ostala ono što je bila i u originalu. Drugačiji su ljudi, jer pripadaju 21. veku, a veoma je inspirativno živeti neke potpuno nove likove na temeljima onoga što su ljudi postavili još u osamdesetim godinama – rekla je Milena.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Pored Branimira, Frana i Milene, u „Dinastiji“ glume i Marija Karan (Aleksis), Milutin Milošević (dr Nik Toskani), Peđa Bjelac (Sesil Kolbi), Ana Savić (Kristal), ali i mnogi drugi poznati glumci, koji će oduševiti domaću publiku. 

Priča „Dinastije“ počinje u trenutku kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, odluči da se oženi svojom sekretaricom Kristinom, čime pokreće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstatinovićem, posebno kada on oženi Brankovu bivšu ženu Aleksis. Glamur visokog društva u kojem se kreću naši likovi podiže nivo intriga, jer je u igri mnogo više od opstanka jedne porodice - u priču koja se plete oko Kadića upleteni su veliki moćnici, lepe žene, a egzotična mesta i daleke destinacije proširuju polje igre na gotovo ceo svet. Ipak, ova porodična melodrama bazira se na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju. Svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira. To ih čini nekonvencionalnom, ali interesantnom porodicom. Okolnosti koje ih okružuju su nesvakidašnje - stil, estetika i glamur koji ostavljaju bez daha – Kadićima predstavljaju zlatni kavez koji ograničava mogućnost da prosto budu srećni.

Ovu intrigantnu priču upotpunjuju glumci koji će udahnuti novi život legendarnim likovima, scenografija koja može da parira holivudskoj i glamurozni kostimi, te je sasvim sigurno da će „Dinastija“ u novoj televizijskoj sezoni na TV Pink ispuniti sva očekivanja. 

Autor: M.Đ.

#Ana Savić

#Branimir Popović

#Dinastija

#Dynasty

#Emotion Production

#Frano Lasić

#Goran Stamenković

#Marija Karan

#Milena Živanović

#Milutin Milošević

#Peđa Bjelac

#RTV Pink

#Televizija Pink

#serija