AKTUELNO

Plakaćete od smeha!

Dogodovštine Nenada Aleksića Ša u "Zadruzi 4" već su odavno postale predmet sprdnje među njegovim cimerima. Od čestih pokušaja bekstva preko krova, zbog čega je reper dobio nadimak "Tobogandžija" (kako mu je predloženo da se postavi tobogan za njega, niz koji bi se spuštao sa krova), do toga da je dobio nadimak Fifi, zbog toga što ga je Tara Simov "dresirala" u njihovim očima. Nadimak "Ša-mar", koju mu je dodelila Nadica Zeljković zbog toga što je dobilo nekoliko šamara od Tare, takođe je postao hit u Beloj kući, ali i na Internetu.

Publika "Zadruge 4" još jednom je pokazala svoju kreativnost, pa je tako nekoliko svađa repera sa cimerkama pretvorila u pesmu.

Foto: Printscreen YouTube/ŠAOV TOBOGAN

U "Zadruzi 4" ti si završio svoju karijeru - krenula je pesma rečenicom Miljane Kulić.
Ja sam na ulici rastao, ja sam dete sa ulice. Mene j*be moj mozak, j*be me što nisam glup, j*be me moja inteligencija, ja ne znam da se izražavam, ali glup nisam - nadovezivao se Ša.

Foto: Printscreen YouTube/ŠAOV TOBOGAN

Ti si Ša-mar! Ti si Ša-mar! Ušao si kao veliki Ša, a ponoviću ti da si Fifi - govorila je Nadica reperu.

Foto: Printscreen YouTube/ŠAOV TOBOGAN

Mali Ša, la, la, la - pričala je Miljana.

Celu ovu pesmu prati i spot, sa slikama koje opisuju reperove svađe. Ovo nije prvi hit koji je nastao od zadrugarskih svađa. Lepi Mića već ima dve viralne pesme "Karote Bruno", koja je nastala posle svađe sa Franom Pujasom, kao i "Jedno jaje", koja je nstala posle Mićine svađe sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Foto: Printscreen YouTube/ŠAOV TOBOGAN

Pesmu "Ša(mar), Fifi, završio si karijeru, tebra" - Šaov tobogan, feat. Ša vs Lil Nadica Dicana vs Miksi možete poslušati u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.